Μπάσκετ

Αυτός θα είναι ο νέος – και καλός – Ηρακλής

Οι «κυανόλευκοι» εντυπωσίασαν με τη μεθοδικότητά τους στο θέμα της συμφωνίας με τους Αμερικανούς Τζαμάλ Σούλερ και Ολίβιερ Χάνλαν, κινήσεις που έκαναν αίσθηση και στην Ευρώπη, ενώ πήραν και τον άλλοτε διεθνή σέντερ Βασίλη Καββαδά, τον έμπειρο Σωτήρη Μανωλόπουλο και τον δεινό σουτέρ Θόδωρο Ζάρα.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι θα κρατήσουν και τους «παλιούς» Κώστα Κακαρούδη και Δημήτρη Καλαιτζίδη και πως είναι πολύ κοντά στον Άγγλο πλέιμεϊκερ Τέντι Οκερεάφορ, τότε το ρόστερ σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Με τους νέους Φίλλιο, Γεωργαλά, Πετανίδη θα λείπουν άλλοι τρεις παίκτες για τον Καστρίτη. 

Και οι τρεις θα είναι στις θέσεις 3-4-5, και όλοι Αμερικανοί, τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Οι «κυανόλευκοι» έχασαν μια πολύ καλή περίπτωση, αυτή του Λενζέλ Σμιθ, που είχαν προσεγγίσει και βρεθεί πολύ κοντά, που προτίμησε τη Γερμανία, θεωρώντας την καλύτερο πρωτάθλημα (τον αδικείς;) και τη Μπάμπεργκ (μια από τις κορυφαίες ομάδες τα τελευταία χρόνια εκεί), αλλά δεν απογοητεύονται.

Κοιτάζουν αρκετούς παίκτες και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να ξεκαθαρίσουν τον «γάμο» τους με Αμερικανό ψηλό. Μέχρι τότε η έρευνα συνεχίζεται, ενώ στον κόσμο υπάρχει ικανοποίηση για τις κινήσεις της ομάδας… 

Most Popular

To Top