Ποδόσφαιρο

Αυτογκόλ ντροπής στον Ηρακλή για μόλις 3.000 ευρώ!

Υπάρχει πιο κάτω; Μ’ όσα έχει βιώσει ο Ηρακλής τα τελευταία ειδικά χρόνια, το «όχι» δε λογίζεται ως απάντηση σιγουριάς. Για 3.000 ευρώ (!!!) η απειλή αφαίρεσης βαθμών επανήλθε στη Μίκρα.

 

Το «καυτό» θέμα είναι η υπόθεση Λουκίνα: Βάσει συμβολαίου στην εποχή Παπαθανασάκη είχε 164.000 λαμβάνειν. Με το νόμο της Ε.Π.Ο. περί 50% που «κληρονομεί» η σημερινή διοίκηση το ποσό που επιδικάστηκε στον πρώην επιθετικό της ομάδας ήταν 82.000. Ορίστηκαν 8 δόσεις από περίπου 12.000 ευρώ. Η ορισθείσα πρώτη στις 29/3 δεν πληρώθηκε από τη διοίκηση Παπαδόπουλου.

 

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή προσέφυγε εκ νέου στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας την εφάπαξ καταβολή 82.000 και 19.000 τόκων. Η εκδίκαση της αίτησης του παίκτη εκδικάζεται σήμερα. Στο ενδιάμεσο διάστημα υπήρξε συμφωνία Ηρακλή-Λουκίνα για να διευκολύνει την κατάσταση με περισσότερες αριθμητικά δόσεις σε μικρότερα ποσά. Αυτή η συμφωνία λειτούργησε μάλιστα θετικά και για τις 11 περιπτώσεις που ακολουθούσαν. Δεν τηρήθηκε όμως στο απόλυτο.

 

Η διοίκηση Παπαδόπουλου σύμφωνα μ’ όσα επισήμαινε χθες η πλευρά Λουκίνα, ήταν συμφωνημένο να καταβάλει 3.000 ευρώ. Κατέβαλλε όμως λιγότερα (…) χρήματα από τα συμφωνηθέντα! Αν η διοίκηση Παπαδόπουλου είχε πληρώσει 3.000 ευρώ, ο νομικός του ποδοσφαιριστή, Πάρης Ατλαμάζογλου, θα ζητούσε αναβολή σήμερα στην εκδίκαση από το Διαιτητικό. Από τη στιγμή που δεν τηρήθηκε η συμφωνία όμως, πηγαίνει για εκδίκαση αυτής (με απειλή επιβολής ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών) σήμερα στις 17:00, απαιτώντας όλο το ποσό της οφειλής (101.000 ευρώ περίπου).

 

Πιο ντροπιαστικό αυτογκολ-καταστροφή με απειλή αφαίρεσης βαθμών, για… 3.000 ευρώ, για τη δυναμική και την ιστορία του Ηρακλή, για μια ομάδα που αγωνιστικά είναι πίσω στη διεκδίκηση της 10ης θέσης και προαπαιτείται το απόλυτο, υπάρχει;

Metrosport.gr

 

Most Popular

To Top