Μπάσκετ

Απουσίες αλλά αισιοδοξία

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή για το εντός έδρας αγώνα με τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, που θα γίνει το Σάββατο 16/3 στις 17:00, όπως ενημέρωσε η «κυανόλευκη» ΚΑΕ.

Ο Κώστας Μέξας σημείωσε στο απουσιολόγιο του τα ονόματα των Μιχάλη Λιάπη (ενοχλήσεις στο γόνατο), Σάββα Τζουγκαράκη, ενώ τις προηγούμενες ημέρες δεν προπονήθηκε με την ίδια ένταση με τους υπόλοιπους και ο Αποστολίδης, που σήμερα “μπήκε” κανονικά στο πρόγραμμα.

Οι δύο απόντες αναμένεται να είναι στην αυριανή (14/3) προπόνηση στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενόψει ενός δύσκολου αγώνα κόντρα σε μια ομάδα που έχει παρουσιαστεί ιδιαίτερα βελτιωμένη και διεκδικεί ακόμη και την είσοδό της στα πλέιοφς.

Με αυτό το δεδομένο θεωρείται απαραίτητη για ακόμη έναν αγώνα η συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου του Ηρακλή, ο οποίος από την Παρασκευή θα έχει την ευκαιρία να εξασφαλίζει την είσοδό του στο Ιβανώφειο για την αναμέτρηση.

Να σημειωθεί ότι ένας ακόμη αγώνας της ΟΜΑΔΑΣ θα μεταδοθεί σε «ζωντανή» διαδικτυακή μετάδοση από το κανάλι μας στο Youtube (iraklisbcofficial) και στο website μας (iraklis-bc.gr), για τους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ και του μπάσκετ που δε θα μπορέσουν να είναι στο γήπεδο.

Most Popular

To Top