Ποδόσφαιρο

Αν δεν σπάσεις αβγά δεν κάνεις ομελέτα

Στην Κέρκυρα δεν ήρθε η αντίδραση που θα περίμεναν όλοι από την ομάδα και έτσι ακολούθησε μια δεύτερη ήττα που επιβάρυνε περισσότερο την κατάσταση. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάτι που να προκαλέσει αλλαγή του κλίματος και όλα δείχνουν ότι αυτή την στιγμή προσπαθούν να περιμένουν κάτι διαφορετικό στον επόμενο αγώνα.

Καλώς ή κακώς η ομάδα φαίνεται να έχει προβλήματα και δεν έχει μέχρι στιγμής λύσεις. Μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι είναι ακόμα νωρίς αφού υπάρχουν άλλοι 32 αγώνες, αλλά το κλίμα είναι αυτό που μυρίζει μπαρούτι. Η διοίκηση προς το παρών τηρεί στάση αναμονής και δεν παίρνει αποφάσεις. Ο Παύλος Μυροφορίδης ειναι ξεκάθαρος ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και θα πετύχει τον στόχο της. Οι φίλαθλοι είναι σε μια κατάστασης πικρίας και απογοήτευσης και γενικά ο Ημίθεος δείχνει να είναι σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Υπάρχουν αρκετές συνισταμένες που προκαλούν μια στασιμότητα σε όλα τα επίπεδα αλλά και δυσκολία λήψης αποφάσεων. Για να κάνεις όμως ομελέτα θα πρέπει να σπάσεις αβγά και δυστυχώς αυτή την στιγμή στην Μίκρα δείχνουν να έχουν χάσει τα αβγά και τα πασχάλια.
Με αυτά τα δεδομένα περιμένουν όλοι τις εξελίξεις και στο σημερινό συμβούλιο της ΠΑΕ αναμένεται να υπάρξουν αποφάσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα πορευτεί η ομάδα στην συνέχεια της σεζόν.

Most Popular

To Top