Μπάσκετ

«Ανοίγει τα χαρτιά» του για τον Ηρακλή ο Δρακόπουλος

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Θεόδωρος Δρακόπουλος, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, κάνοντας τον απολογισμό της φετινής σεζόν, αλλά και την ανάλυση του πλάνου για την επόμενη που ξαναβρίσκει το «Γηραιό» στη Basket League.

H συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης, θα γίνει στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου, «Η Ιστορία του Μπάσκετ του Ηρακλή».
Η σχετική ενημέρωση της «κυανόλευκης» ΚΑΕ αναφέρει:

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής ΓΣ 2017, κ. Θεόδωρος Δρακόπουλος, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρα 19:00, για τη νέα χρονιά και τις προοπτικές ανάπτυξης, στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσίασης του βιβλίου «Η Ιστορία του Μπάσκετ του Ηρακλή» που θα γίνει την ίδια μέρα και ώρα, στον ίδιο χώρο, με διοργανωτή τον «Όμιλο 1899» και στην οποία η ΚΑΕ Ηρακλής ΓΣ 2017 με χαρά θα συμμετάσχει.

Πρόκειται για μια εξαιρετική εκδοτική προσπάθεια η οποία βασίζεται στην πολυετή και ενδελεχή έρευνα του κ. Αλέξανδρου Οικονομίδη και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πλούσια στατιστικά στοιχεία αλλά και σπάνιο φωτογραφικό υλικό.

Στη συνέντευξη Τύπου ο κ.Δρακόπουλος θα κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς και παράλληλα θα αναλύσει το πλάνο για τη νέα χρονιά, που συνοδεύεται με την επιστροφή της Ομάδας στην Basket League

Most Popular

To Top