Ποδόσφαιρο

ΑΝΑΤΡΟΠΗ:Εκδικάζεται στην ΕΠΟ η επιστροφή του Ηρακλή στην Σούπερ Λίγκ !

Μπορεί να μοιάζει σαν ένα τρελό σενάριο αλλά είναι η πραγματικότητα.Μετα από οκτω χρόνια η ΕΠΟ καλείται να αποφασίσει ξανά αν θα πρέπει να αποκαταστήσει τον Ηρακλή, για τον άδικο υποβιβασμό του το 2011!

Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Ο Ηρακλής μέσω του Γ,Σ, είχε αποστείλει εξώδικο το προηγούμενο διάστημα στην ΕΠΟ ζητωντας την αποκατάσταση του, από την στιγμή που ουσιαστικά δικαιώθηκε ο Αντώνης Ρέμος(μεγαλομέτοχος εκείνης της ΠΑΕ) απο τα πολιτικά δικαστήρια.

Οι κυανόλευκοι υποβιβαστηκαν στην δεύτερη κατηγορία για μια πλαστή ενημερότητα, την στιγμή που για το συγκεκριμένο αδίκημα δεν προβλέπονταν κάτι τέτοιο, παρά μόνο χρηματικό πρόστιμο.

Ο Ηρακλής ζήτησε αναψηλάφιση της υπόθεσης και αυτό έγινε και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ από επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη θα κληθούν τα μέλη της συγκεκριμένης επιτροπής να αποφασίσουν αν όντως θα πρέπει να δικαιωθεί Ηρακλής αι να επιστρέψει στην σούπερ Λιγκ. Απο την στιγμή που θα παρθεί ξια τέτοια απόφαση, αυτόματα το μπαλάκι πηγαίνει στην ΕΠΟ που θα πρέπει να ζητήσει απο την Σούπερ Λιγκ να επαναφέρει τον Ηρακλη στην πρώτη κατηγορία.

Παράλληλα οι κυανόλευκοι θα απαλαίνουν απο τα χρεη εκείνης της ΠΑΕ, πυ έχει το δικαίωμά να μπει στον «νόμο της Πανάρχαιης» αφού έγιναν πριν το 2015 και έτσι θα υπάρξει ένα «καθαρό» και γνήσιο ΑΦΜ για τον Ημίθεο.

Τ

Most Popular

To Top