Ποδόσφαιρο

Αναλύοντας το πρόγραμμα- Στο χέρι του Ηρακλή

Συνηθίζεται να λένε ότι το πρόγραμμα δεν έχει καμία σημασία και κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσεις όλες τις ομάδες. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική, γιατί πολλές φορές οι συνεχόμενες νίκες στέλνουν και το μήνυμα στις αντίπαλες ομάδες για τους στόχους σου.

Μετα την κλήρωση του πρωταθληματος ο Ηρακλής έχει ένα αξιοπερίεργο στοιχείο στο πρόγραμμα του. Στον πρώτο γύρο υποδέχεται τις θεωρητικά βατές ομάδες και αυτές που δεν θα έχουν βλέψεις για τα ψηλά της βαθμολογίας. Αντίθετα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις θα υποδεχτεί τις ομάδες πυ δαπάνησαν χρήματα στις μεταγραφές και έχουν υψηλότερους στόχους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν : Κέρκυρα, Βόλος, Παναχαΐκή, Δόξα Δράμας , Κισσαμικός και ίσως ο Αήττητος Σπάτων.  Αν ο Ημίθεος δεν έχει απώλειες στο Καυτανζόγλειο στο πρώτο γυρο που ειναι ένα πιθανό σενάριο αφού υποδέχεται : Ηροδοτο, Απόλλων Λάρισας, Αιγινιακό, Σπάρτη, Καλαμαριά, Εργοτέλη, Καραϊσκάκης, Πλατανιάς, στον δεύτερο γύρο θα έχει την τύχη στα χέρια του. 

Γιατί θα έχει τις θεωρητικά καλύτερες ομάδες στο Καυτανζογλειο και εκτός έδρας ομάδες που δεν έχουν υψηλό συντελεστή δυσκολίας. Αν μάλιστα καταφέρει να πάρει οσο γίνεται περισσότερες αναμετρησεις εκτός έδρας στο πρώτο γύρο, τότε ο στόχος της κατάκτησης της πρώτης θέσης θα είναι σχεδόν δεδομένος.

Most Popular

To Top