Ποδόσφαιρο

«Αμφισβητούμε τη συναλλαγή, ασκήσαμε ανακοπή»

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιώργος Κυρίτσης και αναφέρθηκε στη δέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, στην οποία προχώρησε η πλευρά του Ιορδάνη Στράντζαλη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δύο μήνες μετά τη δήλωση του κ. Στράντζαλη ότι δεν μπορεί να βοηθήσει οικονομικά, εμφανίζεται να υπάρχει μια συναλλαγματική από τον κ. Παπαθανασάκη συνολικής αξίας 112 χιλιάδων ευρώ. Το μοναδικό στοιχείο που υπάρχει γι’ αυτή τη συναλλαγή είναι οι συναλλαγματικές. Κανένας δεν μπορεί να πει το τι γίνεται μέσα στο σκοτάδι. Και όλες οι κινήσεις που έγιναν την περίοδο Παπαθανασάκη είναι μέσα σε ένα μαύρο σκοτάδι. Δεν είναι δυνατόν ένας σοβαρός επιχειρηματίας να εμφανίζει κάποιες συναλλαγματικές χωρίς παραστατικά, χωρίς τίποτα. Εμείς βλέπουμε ως ΠΑΕ κάποιες απαιτήσεις που δεν μπορούμε να τις αιτιολογήσουμε. Το να σου προκύπτει μια απόφαση από συναλλαγματική δε σημαίνει ότι θα πρέπει αμέσως να την αποδεχτούμε».

Για το πώς πρόκειται να αντιδράσουν στη συνέχεια: «Ναι μεν υπάρχει διαταγή πληρωμής, εμείς, όμως, αμφισβητούμε την ύπαρξη της συναλλαγής. Για τον λόγο αυτό, ασκήσαμε ανακοπή, η οποία κοινοποιήθηκε και προσδιορίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα η εκδίκαση. Μπορούσαν να κάνουν υπομονή για το τι θα αποφασίσει το δικαστήριο. Μας αναγκάζουν να τρέξουμε και σε άλλες δικαστικές ενέργειες για να προφυλάξουμε τα συμφέροντα της νέας ΠΑΕ.

Most Popular

To Top