Βόλει

Αγαπημένη συνήθεια… το ξανασήκωσαν

Για 15η φορά στην ιστορία του και δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Ηρακλής μας κατέκτησε αήττητος το Πρωτάθλημα Εφήβων ΕΠΕΣΘ, νικώντας στον τελικό τον Πήγασο Πολίχνης με 3-0 σετ (25-15, 25-16, 25-23).

Κατά την απονομή του κυπέλλου έγινε και η βράβευση του MVP Δημήτρη Μούχλιας.

Ο προπονητής του Ηρακλή Λάμπης Μπαμπαλιούτας με το τέλος του αγώνα δήλωσε: Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Όπως είπαμε και χθες ήμουν σίγουρος ότι σήμερα τα παιδιά θα παίξουν όπως αξίζουν. Ήμασταν εμφανώς καλύτεροι, δώσαμε κάποιο δικαίωμα στο τέλος αλλά αυτό δεν πειράζει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, τα παιδιά δείχνουν συνέπεια και διάρκεια επίσης είμαι χαρούμενος που δουλεύω μαζί τους και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Συνεχίζουμε δυνατά και στους επόμενους στόχους.

Ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης είπε : Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα που κατακτήσαμε ένα ακόμα κύπελλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μια φορά πετύχαμε τον στόχο μας και αυτό το κύπελλο το αφιερώνω στον πατέρα μου και την μητέρα μου που σήμερα και οι δύο έχουν τα γενέθλια τους. Θεωρώ πως ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να τους κάνω. Χρόνια τους πολλά και Χίλια Χρόνια Ηρακλής.

Μετά τη λήξη του αγώνα και την απονομή του κυπέλλου στην ομάδα ο πρόεδρος του τμήματος κ. Πρόδρομος Καλαϊτζίδης δήλωσε με την σειρά του τα εξης : Καταρχάς το κύπελλο είναι αφιερωμένο σε όλο τον κόσμο του Ηρακλή. Αυτά τα παιδιά έχουν καταφέρει κάτι που ούτε τα παλαιότερα χρόνια δεν έχει συμβεί ξανά. Αν δεν κάνω λάθος έχουν 37 παιχνίδια σερί και είναι αήττητοι εδώ και 2,5 χρόνια περίπου. Η ομάδα πήρε το κύπελλο αήττητη και αυτό είναι αποτέλεσμα μιας πολύ σκληρής δουλειάς που γίνεται με αυτά τα παιδιά πραγματικά να ματώνουν μέσα στο γήπεδο. Είναι το τελευταίο τμήμα που κάνει κάθε μέρα στο Κατσάνειο, κάνουν προπόνηση 10:00 με 11:30 η 12:00 κάποιες φορές μέσα στο κρύο αλλά έχουν αποδείξει ότι είναι γερά κόκαλα και πάνω απ’ όλα είναι όλα Ηρακλάκια. Έχουμε συνέχεια, πάμε να περάσουμε και από το πανεπαρχιακό σε είκοσι με εικοσιπέντε μέρες από σήμερα που μιλάμε και βέβαια ο στόχος είναι και πάλι το πανελλήνιο.

Most Popular

To Top