Ποδόσφαιρο

Αίτημα κατάπτωσης εγγυητικής της ΠΑΕ Ηρακλής από Τσιλιανίδη και άλλους τρ

Με νέες πληγές του παρελθόντος έρχεται αντιμέτωπη η ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Νίκος Αμανατίδης και άλλοι δύο κατέθεσαν αίτημα για κατάπτωση της εγγυητικής.

Αντιμέτωπη με νέα προβλήματα έρχεται η ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς έχουν τεθεί υπό εξέταση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, τέσσερα αιτήματα κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής των «κυανόλευκων».

Συγκεκριμένα οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Νίκος Αμανατίδης (πρώην συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου) καθώς και οι Ιωάννη Τσαμούρη και Σταματία Αδαμάκου κατέθεσαν αίτημα κατάπτωση της εγγυητικής, λόγω οφειλών της διοίκηση του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναμένεται να εξετάσει αυτές τις περιπτώσεις μέσα στις επόμενες μέρες με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έρχεται αντιμέτωπη ακόμα και με την αφαίρεση βαθμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

5. Αίτηση του αθλητή Κοσμά Τσιλιανίδη, του βοηθού προπονητή Νικολάου Αμανατίδη και των τρίτων Ιωάννη Τσαμούρη και Σταματίας Αδαμάκου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΝΕΑ ΠΑΕ.
ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

Most Popular

To Top