Βόλει

Ήττα στην Αθήνα από την ΑΕΚ

 

iraklis_volley_2014-15Άλλη μια ήττα γνώρισε η ομάδα βόλεϊ των Γυναικών καθώς ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 3-0 στην Αθήνα. Οι «κυανόλευκες» έχασαν εύκολα το πρώτο σετ με 25-14. Στο δεύτερο σετ η ομάδα έδειξε ότι μπορούσε να κερδίσει. Προηγήθηκε με 8-10  και στην συνέχεια οι δυο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ (13-12,15-15). Τελικά όμως η ΑΕΚ ήταν αυτή που επικράτησε με 25-20.

 

Στο τρίτο σετ πάλι οι «κυανόλευκες»  βρέθηκαν να χάνουν με 12-6 αλλά μείωσαν σε 12-10. Ωστόσο δεν κατάφεραν να έχουν μεγαλύτερη αντίδραση  και με ένα σερί 11-2 οι κιτρινόμαυρες προηγήθηκαν με 21-12 και στην συνέχεια κατάκτησαν το σετ με 25-14

 

 Μανώλης Ρουμελιώτης: «Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά. Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα ματς με ΠΑΟ για κύπελλο και πρωτάθλημα που είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Θέλαμε το τρίποντο για να έχουμε καλή ψυχολογία. Από την αρχή της χρονιάς είχαμε διαφορετικούς στόχους αλλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση κυνηγάμε το όνειρο της 4άδας και με άλλους 9 πόντους πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε» 


Γιάννης Ορφανός: «Από την ώρα που έχω έρθει πέραν των άλλων δυσκολιών έχουμε και πολλές απώλειες και παλεύουμε όσο μπορούμε. Με ένα κομμάτι του αγώνα είμαι ικανοποιημένος, αναγνωρίζω πολλά άλλοθι στα κορίτσια αλλά σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να είναι ικανοποιημένος από το τελικό σκορ».

Τα σετ: 25-14, 25-20, 25-14
ΑΕΚ (Ρουμελιώτης) Νικούλη, Κουνάδη, Ιβάνοβα, Γιακουμή, Κατσαντώνη, Αργυροπούλου, Κακουράτου –λ / Φάκη, Τοντάι, Ρίζου, Πατέλη, Σκαρλάτου.
Ηρακλής (Ορφανός) Βέλλιου, Στεφανίδου, Τουκμενίδου, Αλτίνη, Πάντεβα, Καραφουλλίδου, Δαμιανίδου –λ / Καράτερζη.

Most Popular

To Top