Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Ήταν ένας άθλος»

kakagiannis3Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Κακαγιάννης και μίλησε για το πώς έζησε την πρόκριση των «κυανολεύκων» στον Καναδά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την μεγάλη επιτυχία:«Τα παιδιά και αυτός ο φανταστικός κόσμος του Ηρακλή αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας».

Για το αν θα ήθελε να βρίσκεται στο γήπεδο:«Στην διάρκεια του αγώνα τηλεφωνούσα συνέχεια στον Σπύρο (Παπαθανασάκη) και του… άδειασα την μπαταρία. Ο κ. Παπαθανασάκης μπήκε στο 25ο λεπτό γιατί δεν άφηναν τον κόσμο να μπει στο γήπεδο και περίμενε να μπουν όλοι. Στο τηλέφωνο με ρωτούσε αν ήταν πέναλτι ή όχι και γενικά του έκανα μία… μετάδοση»

Για την πρόκριση:« Αυτό που έγινε είναι ένας άθλος. Δόθηκε ένα μήνυμα για το τι έπεται για τα πλέι οφ και σαν διοίκηση δουλεύουμε για να είναι κατοχυρωμένη η ομάδα. Σε κάποια σημεία ήταν εξοργιστικό αυτό που έγινε. Δόθηκε ψεύτικο πέναλτι, δόθηκαν πολλά φάουλ που δεν ήταν, αποβλήθηκε και ο προπονητής και ο βοηθός του Ηρακλή και περίμενε ο διαιτητής να ισορροπήσει και την κόκκινη κάρτα του Πανιωνίου με μία δική μας».

Για την χαρά του κόσμου του Ηρακλή:«Κανένας δεν αποτρέπει από τον κόσμο να πανηγυρίσει αλλά αν θέλουμε να τιμήσουμε τα παιδιά και να στηρίξουμε την ομάδα θα πρέπει να το κάνουμε με την παρουσία μας αισθητή στο γήπεδο. Προσωπικός μου πόθος και ευχή είναι να δω την Θύρα 13 γεμάτη όπως παλιά. Την αναγνώριση ο κόσμος πρέπει να την δώσει μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος είναι πικραμένος και περιμένει να φτάσει η ομάδα εκεί που δεν από όπου δεν έπεσε ποτέ αλλά πρέπει όλοι όσοι αγαπάνε την ομάδα να φωνάξουν «Ήρα» στο γήπεδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο σκοπός μας είναι η επιστροφή από εκεί που μας έριξαν».

Για το από πού είδε την αναμέτρηση:«Ήμασταν στο μαγαζί του Παπαθανασάκη και τα πιάναμε όλα δορυφορικά. Λόγω της σημασίας του αγώνα ήμασταν μεγάλες παρέες και το πανηγυρίσαμε ανάλογα. Έχουμε κάνει ένα κυανόλευκο λόμπι και όλοι έχουν γίνει φίλοι του Ηρακλή».

Για την συνέχεια:«Δεν φοβάμαι μην πάρουν τα μυαλά των παιδιών αέρα. Μετά την Τρίπολη χάρηκαν την πρόκριση αλλά την επόμενη μέρα ο μόνος που πανηγύριζε ήμουν εγώ. Ελπίζω τα παιδιά να ανακάμψουν από την κούραση και να αποδώσουν όπως μπορούν ώστε να μην υπάρξει καμία απώλεια».

Most Popular

To Top