Βόλει

«Ήμασταν καλύτεροι και πήραμε την νίκη»

Το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση του Ηρακλή με την Κηφησιά

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήταν μια πολύ καλη πρώτη πρεμιέρα για εμας, 3-0 καθαρό σκορ. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και αυτό φάνηκε».

Ο αρχηγός του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης είπε: «Είναι σημαντική νίκη και σημαντικοί οι τρεις πόντοι. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Θεωρώ πως την κάναμε εύκολη και επίσης θεωρώ πως και η Κηφισιά θα είναι καλύτερη στη συνέχεια. Εμεις δεν είμαστε έκατο τοις εκατό έτοιμοι πιστεύω όμως σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε και καλύτεροι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα του ΠΑΟΚ για να πάρουμε ότι μπορούμε. Είναι δύσκολο παιχνίδι όμως θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό για να το αφιερώσουμε στους φιλάθλους μας».

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος από εμάς, δεν το συζητάμε. Το ξέραμε από την αρχή. Εμείς αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Αυτό είναι το παιχνίδι μας με τις ελλείψεις και τα προβλήματα που έχουμε. Θεωρούμε πως στο μέλλον θα είμαστε καλύτεροι

Most Popular

To Top