Βόλει

Έχασε βαθμό αλλά συνεχίζει την επέλαση

volleyΤον πρώτο του βαθμό στο Κατσάνειο έχασε ο Ηρακλής από την αρκετά μαχητική ΓΕΑ,

Τελικά ο Ηρακλής συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Α2 του βόλεϊ, αν και με απώλειες. Χωρίς τον Θεόφιλο Τσολάκο στη σύνθεσή τους οι «κυανόλευκοι» τα βρήκαν σκούρα στο πρώτο σετ, αλλά τελικά επικράτησαν με 25-21, ενώ στο δεύτερο η ΓΕΑ απάντησε και με 19-25 ισοφάρισε. 

Στο τρίτο σετ, ο Ηρακλής ανέβασε την αποδοσή του σε σερβίς και υποδοχή και το κατέκτησε με 25-20, αλλά στο τέταρτο ξανά πήρε τα ηνία η ΓΕΑ που προηγήθηκε με 9-13 και 10-18 για να το κερδίσει με 18-25, να ισοφαρίσει σε 2-2 και και να οριστικοποιηθεί η πρώτη απώλεια βαθμών για τον Ηρακλή στο Κατσάνειο.

Στο τάι μπρέικ έγινε συγκλονιστικό παιχνίδι. Οι παίκτες του Ηρακλή πίεσαν με το σερβίς του Παλέντζα και προηγήθηκαν με 7-3, ωστόσο με ένα σερί 5-1 η ΓΕΑ Ισοφάρισε σε 8-8. Μέχρι εκεί όμως. Πιο ψύχραιμοι οι παίκτες του Χρήστου Πάτρα έφτασαν τελικά στην επικράτηση με 15-12 και 3-2 σετ.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας): Κολτσιάκης, Γάτσης, Παλέντζας, Στεφανίδης, Στοϊλούδης, Μποζίδης, Τσιράκης-λ / Ηλίας, Κατσιαφλάκας, Μούχλιας, Τσιάρας.

ΓΕΑ (-): Καβαρατζής, Μπουφίδης, Ζλατιλίδης, Αμαριαννάκης, Κυριακίδης, Δαλδαβερένης, Αρχοντούδης-λ / Κεσκίνης, Τασάκος, Φιλιππίδης.

Most Popular

To Top