Μπάσκετ

«Έρχεται και ο Οκερέαφορ»

Στην ΕΡΤ3 φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Καστρίτης και αναφέρθηκε για την φετινη προσπάθεια του ΗΡΑΚΛΗ.

Η διοίκηση από την πρώτη στιγμή κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να μπορέσει να μας διευκολύνει και να μας δώσει τις λύσεις καλύτερες λύσεις.

Δημιουργούμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας. Όλες οι ομάδες είναι ισχυρές και έχουν κάνει καλές κινήσεις, ακόμα και αυτές που έχουν ξεκινήσει λίγο αργότερα τον σχεδιασμό του μέρα με τη μέρα γίνονται καλύτερες».

Για το γεγονός ότι έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με αρκετούς τους αθλητες που βρισκονται του Ηρακλή:

Είμαστε μια καινούργια ομάδα με δέκα νέους παίκτες ευτυχώς με όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε καλά και αυτό είναι κάτι που θέλαμε. Νομίζω ότι είναι ένα καλό πρώτο βήμα αλλά τα πάντα θα αποδειχτούν στον αγωνιστικό χώρο.

Το σημαντικότερο όμως για μια ομάδα και έναν αθλητή είναι ο χαρακτήρας γιατί αυτός είναι που θα μας κρατήσει στις δύσκολες στιγμές. Η προετοιμασία μέχρι στιγμής πηγαίνει καλά και σταδιακά θα ενσωματωθούν όλοι οι παίκτες της ομάδας».

Για την παραμονή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του Κώστα Κακαρούδη:

«Ο Δημήτρης είναι ο αρχηγός της ομάδας και οριστικοποιήθηκε η παραμονή του στην ομάδα. Επίσης σήμερα ήρθε ο Λέιβις ενώ περιμένουμε τους Σμιθ και Οκερέαφορ.Σίγουρα θα αποκτήσουμε ακόμα έναν ψηλό».

Για την Εθνική ομάδα και το παγκόσμιο κύπελλο:

«Καταρχάς στέλνουμε όλοι μας τη θετική ενέργεια σε όλα τα παιδιά και τα μέλη της Εθνικής. Μετά από χρόνια υπάρχει αισιοδοξία ότι κάτι καλό θα γίνει.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι μιλάμε για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Εκεί παίζουν ακόμα και οι λεπτομέρειες ρόλο. Είναι σημαντικό ότι υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και αυτό βγαίνει προς τα έξω».

Most Popular

To Top