Ποδόσφαιρο

«Έκανα το χρέος μου και περιμένω»

 Γραπτή τοποθέτηση του Τομ Παπαδόπουλου, μέσω της οποίας επισημαίνει ότι οι φορείς του Συλλόγου αποδέχθηκαν ότι εκείνος θα βάλει μόνο 50.000 ευρώ, υποσχόμενοι ότι θα συγκεντρώσουν τις υπόλοιπες 150.000 ευρώ της προκαταβολής.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

Κατά την διάρκεια της συνάντησης μου την προηγούμενη Τρίτη με τους αρμόδιους φορείς της οικογένειας του Ηρακλή συζητήσαμε τις δύο πιθανές λύσεις σωτηρίας για την ομάδα μας.
H περίπτωση της ομάδας της Τρίγλιας αποκλείστηκε ευθύς εξαρχής από το ιδρυτικό σωματείο καθώς επίσης και από Γυμναστικό σύλλογο μέσω των εκπροσώπων τους .
Mοναδικό θέμα προς συζήτηση ήτανε η συμπραξη όλων για την επίτευξη της αγοράς του ΑΦΜ ομάδας της SL 1.
Μου ανατέθηκε από το σώμα της συνέλευσης να συνεχίσω τις προσπάθειες που ήδη έχω αρχίσει καθώς επίσης να συνδράμω και με το ποσό των 50.000 € στην αρχική απαίτηση της ενδιαφερόμενης ομάδας.
Ενώπιον 40 περίπου παρευρισκομένων μου εδόθη η υπόσχεση και διαβεβαιωση δια μέσω του κυρίου Ιωακειμίδη ότι θα υπήρχε η συνδρομή των 150.000 € από την οικογένεια του Ηρακλή ώστε αυτά να κατατεθούν μέχρι της 23 Αυγούστου για την αρχική απαίτηση της ενδιαφερόμενης ομάδας.
Το ποσοστό συμμετοχής που με αναλογεί κατατεθηκε επιτυχώς οπότε απομένει η κατάθεση εκ μέρους της οικογένειας του Ηρακλή των 150.000 € ώστε να οριστικοποιηθεί πλήρως η συμφωνία εξαγοράς του ΑΦΜ ώστε την 23η Αυγούστου να υπογραφεί προσύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Παρόλα αυτά εξακολουθούν και διαρρέουν στον τύπο εντέχνως πληροφορίες για συζητήσεις και εξαγορά ΑΦΜ άλλων ομάδων από κύκλους ατόμων με παράξενες και περίεργες μεθοδεύσεις και διαθέσεις που σκοπό έχουν για το ατομικό τους συμφέρον η ομάδα να αγωνιστεί στα κατώτερα πρωταθλήματα.
Μετά από πιέσεις,κόπους και συχνα χλευασμό από συγκεκριμένους ανθρώπους,κατάφερα από την πλευρά μου να φτάσω το επίπεδο των διαπραγματεύσεων με την άλλη ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο έτσι ώστε του χρόνου η ομάδα μας να αγωνίζεται στην SL 1.
Η προετοιμασία και συγκέντρωση των απαραίτητων εγγράφων έχει ήδη ξεκινήσει μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών.
Οπότε το επόμενο βήμα για την οριστικοποίηση της συμφωνίας εναπόκειται στην πλευρά του ιδρυτικού σωματείου και του Γυμναστικού συλλόγου με την εκπλήρωση της υπόσχεσης της κατάθεσης των 150.000 € μέχρι την 23 Αύγουστου.

Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής
Θανάσης Παπαδόπουλος.

Most Popular

To Top