Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Ζητούν τα άντερά τους »

Ζητούν περισσότερα χρήματα στην Φουτμπολ Λίγκ «Μας ζητάνε τα άντερά τους για να τους ανεβάσουν». Μ’ αυτή την φράση που τις τελευταίες δύο μέρες ακούγεται από χείλη του υφυπουργείου Αθλητισμού, περιγράφεται το παζάρι που γίνεται με την Ένωση Φούτμπολ Λιγκ – Φούτμπολ Λιγκ 2 προκειμένου να πάρει ανταλλάγματα και να δεχθεί στη Φούτμπολ Λιγκ τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή.

Συνεπώς, στα ανταλλάγματα φαίνεται να κολλάει η επιχειρούμενη από την ΕΠΟ –με τη συνδρομή του υφυπουργείου Αθλητισμού-  προσπάθεια

Η πρόταση οικονομικής ενίσχυσης ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ προς την Ένωση Φούτμπολ Λιγκ – Φούτμπολ Λιγκ 2 που αποδίδεται στο υφυπουργείο Αθλητισμού και είναι αυξημένη κατά ένα εκατομμύριο σχετικά με την αρχική πρόβλεψη, δε φαίνεται να συγκινεί ιδιαίτερα τη Φούτμπολ Λιγκ, η οποία θεωρεί το ποσό μικρό και βάζει στο τραπέζι άλλες δύο προϋποθέσεις.

Η πρώτη είναι να πάρουν επιπλέον χρήματα από την ΕΤ 3 μέσω ΟΠΑΠ για την αγορά των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων. Η δεύτερη είναι να ανέβουν του χρόνου πέντε (αντί για τρεις) ομάδες από τη Φούτμπολ Λιγκ στη Σούπερ Λίγκα, όμως στην οδό Αστροναυτών δεν βλέπουν θετικά αυτήν την προοπτική.

Most Popular

To Top