Βόλει Ηρακλής

Ζητούν ΑΦΜ οι ομάδες βόλλει της Α1

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ, όπου πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

 

-Η ΕΣΑΠ απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα, στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και στον Υφυπουργό Παιδείας αρμόδιο για θέματα αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη, μέσω της οποίας εκθέτει το θέμα του Αριθμού Φορολογικών Μητρώων των ΤΑΑ και ζητεί άμεση συνάντηση.

-Η ΕΣΑΠ εμμένοντας στη θέση της, για συμμετοχή στην Α2 Εθνική κατηγορία, ομάδας που δεν θα πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ για την Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013, θα αποστείλει επιστολή στην ΕΟΠΕ με τις θέσεις της Ένωσης.

-Η ΕΣΑΠ απέστειλε επιστολή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μέσω της οποίας ζητείται η έκδοση των πιστοποιητικών της επόμενης περιόδου να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31.07.2012

Έγινε επεξεργασία του μεγαλύτερου μέρους της προκήρυξης και συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα εξής επιμέρους κεφάλαια:

-Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής των ΤΑΑ

-Επιπτώσεις σε περίπτωση αποχώρησης ομάδων

-Εγγραφές και μετεγγραφές αθλητών

-Διαδικασία απόκτησης αλλοδαπών αθλητών

-Ασφάλεια Αγώνων

-Γήπεδα πρωταθλήματος

-Από κει και πέρα όσον αφορά την προκήρυξη της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013 ενδεικτικά αποφασίστηκαν:

-Η προϋπόθεση κατάθεσης μέχρι τις 31.08.2012 τριών (3) τουλάχιστον συμβολαίων Ελλήνων ή αλλοδαπών αθλητών, που αγωνίστηκαν μία τουλάχιστο9ν από τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους (2010-2011 ή 2011-2012) στη Volleyleague ή στην ανώτερη κατηγορία άλλης χώρας ή στην Α1, Α2 Ιταλίας.

-Κάθε ΤΑΑ θα μπορεί να δηλώνει στο φύλλο αγώνος μέχρι τρεις (3) αθλητές που έχουν γεννηθεί πριν την 01.01.1974. Παράλληλα θα εκπονηθεί μελέτη κατά τη διάρκεια της σεζόν με σκοπό την υποχρεωτική συμμετοχή νεαρών αθλητών στη σύνθεση κάθε ομάδας.

Η συνέχεια της συζήτησης και η τελική έγκριση της προκήρυξης για τα υπόλοιπα άρθρα, συμπεριλαμβανομένου και του αγωνιστικού συστήματος τους επόμενου πρωταθλήματος, θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 16 Ιουλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ.

 

-Επίσης το ΔΣ απασχόλησαν θέματα διαιτησίας και εντός της εβδομάδας θα υπάρξει συνάντηση με την ΟΔΒΕ εν όψει της νέας περιόδου.

Most Popular

To Top