Πόλο

Ζάντου: «Έτοιμος για όλα ο Ηρακλής»

Ζάντου: «Έτοιμος για όλα ο Ηρακλής» | onsports.gr

Αισιόδοξη ότι ο Ηρακλής μπορεί να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Ισμαΐλοβο Μόσχας, την οποία αντιμετωπίζει στη Ρωσία το Σάββατο (23/2, 11:00) για τον δεύτερο προημιτελικό του Len Trophy.

 Οι «κυανόλευκες» δείχνουν έτοιμες να ανατρέψουν το 9-8 του πρώτου αγώνα, ώστε να είναι αυτές που θα πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Η Κατερίνα Ζάντου στάθηκε στην καλή ψυχολογία της ομάδας ενόψει του κρίσιμου αυτού παιχνιδιού:

«Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη. Περιμένουμε πως και πως να έρθει το Σάββατο για να αγωνιστούμε. Είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε στα προημιτελικά του Len Trophy. Υπάρχει εμπιστοσύνη και στον προπονητή και μεταξύ μας. Είμαστε έτοιμες για όλα. Πάμε για τη νίκη, πάμε για να παλέψουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί πιστεύουμε πως μπορούμε να προκριθούμε. Στον αγώνα της Θεσσαλονίκης χάσαμε άδικα κατά τη γνώμη μου. Είναι από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς για εμάς. Έχουμε κάνει σωστή προετοιμασία μέσω του πρωταθλήματος της Α1 και των πολλών αγώνων που έχουμε δώσει και πιστεύω θα παρουσιαστούμε έτοιμες απέναντι στην Ισμαΐλοβο».

Most Popular

To Top