Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Υποχρεωμένος να κάνει το καθήκον του

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα κρατήσει την ομάδα ζωντανή ο Ηρακής αντιμετωπίζει στις 17.00 τον Πιερικό στην Κατερίνη.

 

Σε διαφορετική περίπτωση-πλην νίκης δηλαδή- και αποτέλεσμα μάλλον στον Ηρακλή θα πρέπει να κάνουν προσπάθεια να βρεθούν στα μπαράζ της ανόδου

Ο Ηρακλής και ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα στερηθεί σήμερα το απόγευμα αρκετούς ποδοσφαιριστές του και μάλιστα από αυτούς που λογίζονται ως βασικοί.

Απόντες από την αναμέτρηση θα είναι οι τραυματίες Ντατίδης, Βουτσιάς (αμφότεροι από τον αγώνα με τον Απόλλωνα) και Τούνι, ο Γιώργος Παληγεώργος που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, ενώ προέρχεται και από επέμβαση που έκανε στον αστράγαλο όπως επίσης και ο Βαγγελόπουλος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να απουσιάσει από το σημερινό αγώνα.

Τέλος θα απουσιάσουν και οι Παπαστεριανός, Αλεξίου και Νατσιόπουλος, ενώ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Νέστορας Στεφανίδης που εξέτισε τη μία εκ των δύο αγωνιστικών της τιμωρίας του.

Αναλυτικά η «κυανόλευκη» αποστολή αποτελείται από τους: Βοσνιάδη, Χουάντερσον, Σιατραβάνη, Τσερκέζο, Ισαάκ, Κραγιόπουλο, Τάι, Χιονίδη, Γεωργίου, Παληγεώργο Χ., Σαββίδη, Λόπεθ, Νατσούρα, Κιρόφσκι, Σουλίδης, Τροΐρη, Ουκάρ, Φερνάντεζ, Στεφανίδη και Σαράφογλου.

Most Popular

To Top