Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ο Βουτσιάς , ο Χλωρός και ο Μπιντέλης

Αρκετά μεταγραφικά μέτωπα έχουν ανοικτα στον Ηρακλή και περιμένουν τις εξελίξεις για να προχωρήσουν και τον σχεδιασμό τους.

 

 

Στα γραφεία του Ηρακλή βρέθηκε κατά την διάρκεια της εβδομάδας και ζήτησε με τους κυανόλευκους ο Πασχάλης Βουτσιάς προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα.

Οι «κυανόλευκοι» δεν ήταν αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο , αλλά το θέμα δεν προχώρησε μετά τις οικονομικές απαιτήσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή. Ετσι  δεν υπήρξε επιστροφή του παίκτη στην ομάδα  και είναι σε αναζήτηση άλλου συλλόγου.

Την περίπτωση του Μπιντέλη εξέτασαν οι «κυανόλευκοι» αλλά  δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη . Ο Στράντζαλης έδειξε να είναι θετικός στην απόκτηση του καθώς είχε συνεργαστεί μαζί του στην Καλαμαριά. Στην Μίκρα όμως «πάγωσαν» προσωρινά το θέμα από την στιγμή που περιμένουν να μάθουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν. Γιατί ήδη για την συγκεκριμένη θέση έχουν στο στόχαστρό τους παίκτη από την διεθνή αγορά.

Τέλος μεταξυ των παικτών που προτάθηκαν στην ομάδα είναι και ο Χλωρός  που είχε φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας, αλλά δεν φάνηκε να είναι «ζεστοί» για την απόκτηση του.

Most Popular

To Top