Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Υπάρχει ενδιαφέρον απο Σουηδία»

Μπλόκο σε υποψήφιους επενδυτές του Ηρακλή υπήρξε τις προηγούμενες μέρες στην Ολλανδία και όπως είχε γίνει γνωστό ακούστηκε το όνομα του Ιμπραχιμ Αγιάζ.

 

Ουσιαστικά αυτή η ιστορία δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από κανέναν αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του Iraklis1908.gr το θέμα είναι υπαρκτό 100% και δεν αποκλείεται κάτω από προϋποθέσεις να έχει και συνέχεια.

 Το iraklis1908.gr επικοινώνησε με δικηγόρο της πλευράς των Σουηδών επιχειρηματιών που είπε χαρακτηριστικά : «Υπήρχε προγραμματισμένη άφιξη 3 σουηδών επιχειρηματιών στην Θεσσαλονίκη , προκειμένου να ασχοληθούν με την ομάδα του Ηρακλή και να αποκτήσουν τον έλεγχο της ποδοσφαιρικής εταιρίας. Ωστόσο μόλις έφτασαν στην Ολλανδία ενημερώθηκαν ότι δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και δέχτηκαν ορισμένα τηλεφωνήματα όπου τους εξηγούσαν την άρνηση εισόδου στην χωρά. Είναι κάτι που διερευνούμε γιατί τους ενόχλησε σημαντικά και αναμένεται να αντιδράσουμε».

Σε ερώτηση αν πρόκειται για τον Σουηδό κουρδικής καταγωγής Ιμπαρχίμ Αγιάζ που το όνομα του δημοσιοποιήθηκε τόνισε :«Σας είπα ότι υπήρχαν 2-3 επιχειρηματίες που μέχρι να ολοκληρωθεί το dealδεν ήθελαν να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα τους. Δεν μπορώ να σας τα μεταφέρω. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι το θέμα έχει «παγώσει» προσωρινά μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και ίσως από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε συγκεκριμένα και με ονόματα , όταν θα έχω πάρει εντολή από τους πελάτες μου και θα αυτό θα γίνει σε κάθε ενδεχόμενο, ειτε προχωρήσουν με τον Ηρακλή, είτε όχι».

Most Popular

To Top