Μπάσκετ Ηρακλής

Χρηστίδης: «Πάμε για άνοδο, κρατάμε ψηλά την σημαία του Ηρακλή»

Ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή, Χρήστος Χρηστίδης, τοποθετήθηκε για τη νίκη του «Γηραιού» στο Στρατώνι και την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την άνοδο στην Α2.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε:

Για τη νίκη στο Στρατώνι: «Ήταν μεγάλη νίκη. Και το Στρατώνι την ήθελε, αλλά τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε και τον κόσμο».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη φετινή πορεία: «Είμαι ικανοποιημένος, γιατί αν βάλεις τους τραυματισμούς του Nεοφυτίδη, Πασαλίδη και Δαμαλή, που είναι βασικότατοι παίκτες, άλλη ομάδα με τέτοιες απουσίες δε θα πήγαινε για άνοδο. Μην ξεχνάτε πως πέρυσι σωθήκαμε στο 90 και φ΄τος πάμε για άνοδο.

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τμήμα: «Ξέρουμε ότι υπάρχουν δύσκολες συνθήκες και δεδομένα στον Γ.Σ Ηρακλή αλλά προσπαθούμε να κρατάμε ψηλά τον Ηρακλή. Θέλω να καταλάβει όλος ο κόσμος του Ηρακλή, όμως, πως γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια!»

Για την τελευταία αγωνιστική και το μπαράζ που ενδεχομένως θα παίξει με τη 2η του Νότιου Ομίλου: «Την τελευταία αγωνιστική παίζουμε στην Κατερίνη που αντιμετωπίζει κίνδυνο υποβιβασμού, άρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Εμείς από την μεριά μας, θα βάλουμε λεωφορεία για να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει.

Most Popular

To Top