Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Χρειάζονται αποφάσεις και ενίσχυση

Έπρεπε να επιβεβαιώσουμε την καλή μας κατάσταση, αν και είχαμε κόπωση. Αν ήμασταν αποτελεσματικοί θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη. Κρατησαμε ανέπαφη την εστία μας. Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες. Προσπαθουμε να ανεβουμε βαθμολογικά.

Πλησιάζοντας την ολοκλήρωση του α΄ γύρου η ομάδα δείχνει να παλεύει για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις.

Αυτό που έχει να επιδείξει είναι ένα αήττητο σερί που δεν αρκεί όμως για να επιτευχθεί ο στόχος. Η αδυναμία να κερδίζει στο Καυταντζόγλειο έφερε πίσω την ομάδα βαθμολογικά και στον αγώνα με την Καλλιθέα φάνηκαν πολλές αδυναμίες. Δικαιολογίες μπορεί να υπάρχουν πολλές , αλλά το σίγουρο είναι πως οι παίκτες που αγωνίστηκαν έμειναν εκτός αγώνα.

Χωρίς ουσία , χωρίς πάθος και κυρίως χωρίς να μπορέσουν να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Απουσίες υπήρξαν αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία. Χάθηκαν και άλλοι βαθμοί . Παίκτες που μέχρι πρότινος μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα έμειναν στα ρηχά. Ο κόσμος φωνάζει για μεγαλύτερη ενίσχυση βλέποντας ότι κινδυνεύει να χαθεί η χρονιά. Όσα και αν επετεύχθησαν μέσα σε ένα χρόνο κινδυνεύουν να χαθούν. Πρέπει να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις και παράλληλα να έρθουν παίκτες ηγέτες που θα κάνουν την διαφορά. Ίσως ο Κιρόφσκι και ο Τούνι να μπορέσουν αλλά αυτό θα φανεί στην πράξη. Χρειάζονται παίκτες έτοιμοι που θα μπορέσουν να κάνουν την διαφορά.

Δεν πρέπει να χαθεί αυτή η χρονιά και επιβάλλεται να αρχίσει επιτέλους η ομάδα να κερδίζει. Υπάρχει ακόμα χρόνος αλλά δυστυχώς πιέζει

Most Popular

To Top