Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Βαγγελόπουλος: «Ξεχάσαμε τα πάντα, κερδίσαμε στην… πρεμιέρα»!

Μετά από έναν περίπου μήνα επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Σταύρος Βαγγελόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης υπογράμμισε πως για την ομάδα επί της ουσίας ήταν… το πρώτο της παιχνίδι!

 

«Είμαι χαρούμενος που με την επιστροφή μου η ομάδα είχε καλή απόδοση και κερδίσαμε. Συζητήσαμε όλοι μας και είπαμε ότι ξεχνάμε τα πάντα. Για εμάς αυτό το παιχνίδι ήταν η πρώτη αγωνιστική, σα να ξεκινήσαμε από το μηδέν και συνεχίζουμε. Ήταν ένα πολύ καλό διπλό και τώρα κοιτάμε μπροστά» δήλωσε ο Βαγγελόπουλος.

Συνεχίζοντας σχετικά με το αν ο Ηρακλής μπορεί να ανακάμψει, σχολίασε: «Ο Ηρακλής έδειξε στοιχεία ότι μπορεί να ανακάμψει. Ήταν μια κακή παρένθεση. Το συζητήσαμε όλοι, παίκτες, προπονητής και διοίκηση κι αυτό βγήκε θετικά στο γήπεδο. Θα μας δώσει ώθηση η νίκη για τη συνέχεια, έχει ακόμη δρόμο το πρωτάθλημα. Δεν το ξεπεράσαμε εύκολα, αλλά το ξεπεράσαμε».

Όσο για την κούρσα του πρωταθλήματος; «Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα είναι στη διεκδίκηση της ανόδου. Έχει ομάδες αρκετές και θα είμαστε εμείς μέσα σ? αυτές σίγουρα. Θα περιμένουμε ποιες άλλες θα είναι.

Τέλος, για την αμυντική «λειψανδρία» τόνισε: «Και ο Κραγιόπουλος μπορεί να βοηθήσει αν και ακόμη δεν έχει παίξει και εκ των έσω με εσωτερικές αλλαγές μπορεί να βρεθεί λύση. Δεν εστιάζουμε στα πρόσωπα. Όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Most Popular

To Top