Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Χατζηνικολάου: «Στηρίξτε την ομάδα» video

Την στήριξη του κόσμου στον επόμενο εντός έδρας αγώνα ζήτησε ο Γιάννης Χατζηνικολάου στην συνέντευξη τύπου του νικηφόρου αγώνα κόντρα στον Φωκικό.

 Αρχικά ο Σερραίος τεχνικός είπε: «Ήταν ένα τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα. Ο αντίπαλος μας πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο και εμείς έπρεπε να διαφυλάξουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα. Τέλος καλά όλα καλά. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και βοήθεια στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας. Τα παιδιά χρειάζονται μόνο στήριξη και όχι αποδοκιμασίες».

Ενώ πρόσθεσε: «Το μέταλλο και η φανέλα του Ηρακλή δεν είναι για αυτή την κατηγορία. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική όλες οι ομάδες που βρίσκονται ψηλά θα διεκδικήσουν την άνοδο επί ίσοις όροις».

Για το αν παίρνουν ευκαιρίες όλοι οι παίκτες: «Σε δυόμιση-τρείς μήνες σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν πάρει ευκαιρίες, κάτι που εξαρτάται και από την πορεία του πρωταθλήματος».

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ εύκολα 0-2. Ο Ουκάρ είχε μια ευκαιρία όπου βιάστηκε, ενώ θα μπορούσε να γυρίσει τη μπάλα. Στο δεύτερο μέρος επειδή είχαμε το σκορ με το μέρος μας, ο Φωκικός πίεσε και δημιούργησε δύο καλές φάσεις. Υπήρξαν δύο καλές φάσεις για κάθε ομάδα».

 {youtube}uHI5JLI-WBw{/youtube}

Most Popular

To Top