Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Βουτσιάς: «Ο Ηρακλής μπορεί τριάδα»!

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Πασχάλης Βουτσιάς μίλησε στον «Αρένα 89,4» για τη νίκη επί του Βύζαντα και για το μέλλον της ομάδας. 

 

Μεταξύ άλλων, τόνισε: 

«Είναι μια νίκη που μας δίνει ψυχολογική ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια. Χρειάζεται πίστη η ομάδα στις δυνατότητές της, το τονίζει κάθε μέρα και ο προπονητής μας Γιάννης Χατζηνικολάου. Αν πιστέψουμε στους εαυτούς μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Χρειαζόταν η νίκη στο Καυτανζόγλειο για να μας τονώσει και να συνεχίσουμε».

Για τα αρνητικά αποτελέσματα στα εντός έδρας παιχνίδια: «Η ατυχία έπαιξε πολλές φορές τον κύριο λόγο που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε στην έδρα μας. Με μια φάση ο αντίπαλός μας έβαζε γκολ ενώ εμείς με πολλές φάσεις και δοκάρια δεν βάζαμε το γκολ.
Για όλες τις ομάδες που έρχονται στο Καυτανζόγλειο είναι κίνητρο να παίζουν με τον Ηρακλή και δίνουν το 200% του εαυτού τους για να πάρουν αποτέλεσμα».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε το παιχνίδι με το Φωκικό. Πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουν μείνει ελάχιστα. Μετά το Φωκικό θα σκεφτούμε τη Λάρισα. Στόχος είναι να μπούμε στην τριάδα. Είχαμε κάποια αποτελέσματα που μας έφεραν πίσω. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, έχουμε συγκέντρωση στους αγώνες. Απλά θέλουμε λίγη τύχη παραπάνω στους αγώνες».

Για την δική του παρουσία: «Έκανα κακό ξεκίνημα με την ομάδα στο πρώτο εξάμηνο. Θέλω να το αφήσω πίσω. Μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω και ευχαριστώ τον Γιάννη Χατζηνικολάου για αυτό. Θέλω να αποκτήσω ρυθμό και να βοηθήσω να ανέβει η ομάδα και να δικαιώσω τον προπονητή μου».

Most Popular

To Top