Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Boσνιάδης: «Λείπει η ρέντα απο τον Ηρακλή»

1743 logoira1908Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ηρακλή, το γεγονός ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με το γιό του και το Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Για το ότι θα βρει αντιμέτωπο το γιό του ο οποίος παίζει στον Ηρακλή:

«Τον έχω αντιμετωπίσει ξανά και με άλλες ομάδες. Για να μην κρυβόμαστε είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για τους δύο μας. Ο καθένας από τη μεριά του θα δώσει τη μάχη για τη νίκη. Όσες φορές τον αντιμετώπισα τον κέρδισα και με το ίδιο σκορ, 1-0».

Για το πώς το αντιμετωπίζουν αυτό πατέρας και γιός:

«Τις μέρες που έρχεται το παιχνίδι αποφεύγουμε τις συζητήσεις για να αφοσιοθούμε και οι δύο στο παιχνίδι. Ίσως να γυρίσει κάποια στιγμή η παράδοση και να κερδίσει, όχι όμως τώρα».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή:

«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο, είναι πολύ κοντά όλες οι ομάδες. Ο Ηρακλής έχει καλή ομάδα αλλά του λείπει η ρέντα. Προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να βρει τα πατήματά του. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τότε θα φανεί η αξία του αποτελέσματος. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί και ο Ηρακλής θα έρθει για τη νίκη».

Για το Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ:

«Θεωρώ ότι το Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ είναι πιο δύσκολο από αυτό της Σούπερ Λιγκ. Υπάρχουν παραδοσιακές ομάδες με βαριές φανέλες, με πολύ κόσμο και ιστορία από πίσω. Δεν μπορεί από τώρα να ξεκαθαρίσει ποιος θα ανέβει, οι πρώτες θέσεις θα ξεκαθαρίσουν μετά τον Γενάρη».

 

Most Popular

To Top