Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Βοηθός του Γκόγκιτς ο Κομπολιάς

Τη θέση του άμεσου συνεργάτη του Σίνισα Γκόγκιτς έχει κι επίσημα από την Τρίτη (23/07) ο Απόστολος Κομπόλιας, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Ηρακλής.

 Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Απόστολο Κομπόλια, οποίος αναλαμβάνει τη θέση του βοηθού προπονητή».

Στην ιστοσελίδα του «γηραιού» φιλοξενείται και βιογραφικό του νέου βοηθού του Σίνισα Γκόγκιτς, στο οποίο αναφέρεται πως ο Απόστολος Κομπόλιας είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής από το Πανεπιστήμιο Kluz Napoka της Ρουμανίας με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα είναι κάτοχος του βασικού διπλώματος προπονητικής (UEFA C), του ανώτερου προπονητικού διπλώματος ποδοσφαίρου (UEFA B) και βρίσκεται καθ’ οδόν για το ανώτατο δίπλωμα προπονητικής (UEFA A).

Όσο για την πορεία του στους πάγκους, αυτή ξεκίνησε το 1998 από τη Νέα Κούταλη Λήμνου, ακολούθησαν οι ΑΕ Λήμνου, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γ. Κούδας και ΑΤΕΡΜΩΝ, Ακρίτες, ΑΕ Φιλύρου, Ελευθεριακός, Μακεδονικός Λητής, Οδυσσέας Κορδελιού, Αναγέννηση Κριθιάς και Ένωση Συκεών, τις οποίες “διεύθυνε” από τον πάγκο, ενώ παράλληλα εργάζεται και ως γυμναστής σε Γυμνάσια και Λύκεια από το 1983.

Most Popular

To Top