Ελλάδα

Επικυρώθηκε η Βαθμολογία σε FootBall League και FootBall League II (πρώτος όμιλος)

Το Δ.Σ. κατά τη σημερινή του συνεδρίαση έκανε μερική επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ. Συγκεκριμένα:
Προβιβάστηκαν στη SUPER LEAGUE η  ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ η οποία κατέλαβε την 1η θέση    με 73 βαθμούς και η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ η οποία κατέλαβε τη 2η θέση με 72.
Στη FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ υποβιβάζονται  οι ΠΑΕ  ΔΙΑΓΟΡΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ και ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ.
 
Επικυρώθηκε  ο βαθμολογικός  πίνακας του Νοτίου Ομίλου της   FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ. Στη FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ προβιβάζεται η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ με 40 βαθμούς.
Οι ομάδες ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ θα συμμετάσχουν στα PLAY OFF με τις αντίστοιχες ομάδες του βορείου ομίλου που κατέλαβαν την 2η και 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα όταν αυτός επικυρωθεί.
Από τον 1ο όμιλο υποβιβάζονται στην Δ΄ Εθνική Κατηγορία η ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ και το ΤΑΠ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ απευθείας.  Το ΤΑΠ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ θα συμμετάσχει σ΄ αγώνα μπαράζ  με την αντίστοιχη ομάδα του 2ου Ομίλου που θα καταλάβει την 3η θέση από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα.
Η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα του  2ου  Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE  2 ΟΠΑΠ θα γίνει όταν τελεσιδικήσουν οι ενστάσεις – προσφυγές που εκκρεμούν στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

Most Popular

To Top