Διάφορα αθλήματα

Vamos Hercules

Στη Νάβια της Ισπανίας θα βρεθεί ο Τάσος Σαχπαζίδης για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων Εφήβων-Νεανίδων.Αν και απείχε για ένα χρόνο από τις πισίνες λόγω του φορτωμένου προγράμματος της Γ Λυκείου, ο Τάσος Σαχπαζίδης κατάφερε να κάνει δυναμικό come back και να αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας που θα μας εκπροσωπήσει στην Ισπανία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων / νεανίδων Μεγάλων Αποστάσεων (12-13 Αυγούστου).

 

Βελτιώνοντας την απόδοσή του κάθε μέρα που περνούσε κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στη Νικήτη Χαλκιδικής στην κατηγορία εφήβων κάτι που οδήγησε τον ομοσπονδιακό προπονητή Αλέξανδρο Μοράρη να τον συμπεριλάβει στην αποστολή, την οποία θα συνοδεύσουν ο πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης του αθλήματος στην ΚΟΕ,  Δημήτρης Κακαλίκας και οι προπονητές Μιλτιάδης Χαλκιάς και Γιώργος Ζαγκανάς.

Ο Σαχπαζίδης θα αγωνιστεί στα 5 χιλιόμετρα στις 12 Αυγούστου και ώρα 15.30 Ισπανίας. Την επομένη (13/8, 14.45) θα αγωνιστεί και στην διοργάνωση του «Αστούρια Καπ» που διεξάγεται παράλληλα με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πριν αναχωρήσει για Αθήνα για να ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής ο αθλητής του Ηρακλή δήλωσε στο www.iraklis.org.

«Όταν σταμάτησα πριν ένα χρόνο ήξερα μέσα μου ότι είχα σίγουρα ακόμα πράγματα να δώσω. Συνέχισα να φροντίζω την φυσική μου κατάσταση και όταν μπήκα στις προπονήσεις ξανά, παρόλο που στην αρχή ήμουν διστακτικός, με πίστη και προσπάθεια τα κατάφερα.

Είναι τιμή για εμένα να φοράω το εθνόσημο και θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό. Οι επιδόσεις μου μέχρι στιγμής με κάνουν αισιόδοξο και θέλω να βρεθώ σε καλή μέρα για να πετύχω ότι καλύτερο μπορώ.

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα το σίγουρο είναι πως θα συνεχίσω τις προπονήσεις. Δύσκολα αφήνεις κάτι που αγαπάς.»

Most Popular

To Top