Βόλει

Vamos …Ήρα

iraklis_volley_2013-14Ο Ηρακλής Γ.Σ. ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στην Volleyleague. Τη νέα ομάδα σχεδίασε ο Χρήστος Πάτρας και υλοποίησε η διοίκηση.

Η πρώτη συγκέντρωση προγραμματίστηκε για σήμερα στις 20.00 στο Κατσάνειο. Η τελευταία μεταγραφή είναι του Βασίλη Στοϊλούδη που είναι κεντρικός και αγωνίζονταν στον Μέγα Αλέξανδρο που διαλύθηκε.


Το νέο ρόστερ του Ηρακλή εντυπωσιάζει και όχι άδικα θεωρείται μεταξύ των κορυφαίων στην κατηγορία. «Δεν βάζουμε στόχο τίποτα λιγότερο από την επιστροφή του Ηρακλή στην Volleyleague», δήλωσε ο Χρήστος Πάτρας.

Οι παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι εκτός του Βασίλη Στοϊλούδη είναι ο ακραίος Βασίλης Μούχλιας από το Σουφλί, ο ακραίος Χρήστος Στεφανίδης από τον ΠΑΟΚ, ο κεντρικός Τάσος Γάτσης από τον Άρη, ο διαγώνιος Νίκος Παλέντζας από τη Νίκη Αιγινίου, ο Θεόδωρος Μποζίδης από τη ΜΕΝΤ, ακραίος Μάκης Κολτσιάκης που είχε δοθεί δανεικός στον ΣΠΑ Καρδίτσας και ο αδελφός του Γιώργος Κολτσιάκης που είναι ακραίος – διαγώνιος και ήταν δανεικός στον Επίκουρο Πολίχνης.

Ο «γηραιός» είχε ήδη μία δυνατή βάση από νέους και ταλαντούχους αθλητές που ξεκίνησαν από τα σπλάχνα του. Πρόκειται για τους Θεόφιλο Τσολάκο που αγωνίζεται κεντρικός και διαγώνιος, οι πασαδόροι Θεοδόσης Ηλίας, Αλέξανδρος Γραμμενούδης, τα λίμπερο Αλέξανδρος Ρωμαλειάδης, Οδυσσέας Τσιράκης, Αντώνης Μπουράκης, οι ακραίοι Στέλιος Τζιουμάκας, Κώστας Καπετανίδης, Γιάννης Κατσιαφλάκας.

 

Most Popular

To Top