Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Βλέπουν Βαγγελόπουλο για την άμυνα

Ένα από τα ονόματα, που έχουν συζητηθεί στον Ηρακλή για την κάλυψη μίας θέσης στο κέντρο της άμυνας, αλλά ταυτόχρονα και για τη μεσαία γραμμή, αφού μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος, είναι ο Σταύρος Βαγγελόπουλος.

Μπορεί να είναι 32 χρονών, αλλά έκανε μία πολύ καλή χρονιά πέρσι με τον Πανθρακικό, με την ομάδα της Κομοτηνής να ανεβαίνει μάλιστα στη Σούπερ Λίγκα.

 Είχε μία γεμάτη σεζόν, όπου κατέγραψε 23 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και ένα γκολ. Και πέρσι είχε πολλά παιχνίδια, αφού αγωνίστηκε 19 φορές με τη φανέλα του Πανθρακικού. Δίπλα του στο κέντρο της άμυνας, στα περισσότερα παιχνίδια, την περσινή σεζόν είχε έναν πρώην παίκτη του Ηρακλή, τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο.

Πρόταση από Πιερικό

Πάντως, ήδη, το όνομα του Βαγγελόπουλου( στην φωτο μαζί με τον Νατσύρα) έχει «πέσει» στο τραπέζι των συζητήσεων για τους «κυανόλευκους», που έχουν θέσει και έχουν εξετάσει την περίπτωση του, όπως αναφέρουν τουλάχιστον οι πληροφορίες. Η καλή του χρονιά με την ομάδα της Κομοτηνής έκανε άλλωστε φυσικά πολλές ομάδες, κυρίως Β? εθνικής, να τον προσεγγίσουν.  Ο Σταύρος Βαγγελόπουλος έχει αγωνιστεί στους Διγενή Μόρφου, Αστέρα Τρίπολης, Άγιο Νικόλαο, Καβάλα και Αγροτικό Αστέρα, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Πανθρακικός. Για όσους δεν το γνωρίζουν, θα πρέπει να καταγραφεί, ότι η ομάδα που υποστηρίζει ο Βαγγελόπουλος είναι ο Ηρακλής!

00/01β ΚΑΒΑΛΑ                                10 0

 01/02 ΚΑΒΑΛΑ                                 27 0

02/03α ΚΑΒΑΛΑ                              14 0

02/03β ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ                      11 1

03/04 ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                0 0

04/05 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ            0 0

05/06 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ            19 3

06/07 ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΡΦΟΥ              19 1

07/08 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ          15 1

08/09 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ          29 1

Most Popular

To Top