Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τροϊρης : «Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε»

Το πρωτάθλημα  βρίσκεται στην τελική του ευθεία και ο Ηρακλής  διεκδικήσει την νίκη μέσα στην Λευκάδα  κόντρα στον Τηλυκράτη. Ο Νίκος Τροϊρης σχολιάζοντας την προσπάθεια του Ηρακλή δήλωσε στο iraklis1908.gr

 

«απομένουν πέντε αναμετρήσεις  για να τελειώσει το πρωτάθλημα και ακόμα και τώρα έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Μπορεί να βρισκόμαστε πίσω στην βαθμολογία αλλά αν καταφέρουμε να πάρουμε  ισάριθμες νίκες τότε δεν μας ενδιαφέρει τίποτα. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Τηλυκράτη  και προετοιμαζόμαστε για αυτή την αναμέτρηση. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και μας ενδιαφέρει να επιστρέψουμε στην Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς».

Συνεχίζοντας ο αμυντικός των κυανόλευκων συμπλήρωσε :

«Θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση αλλά στην αναμέτρηση με τον Τυρναβο δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις που υπήρχαν και χάσαμε. Το πάθημα όμως μας έγινε μάθημα. Πιστεύουμε στις δυνατότητες  της ομάδας και έχουμε την πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Κάθε αγώνας   έχει τις δικές τους δυσκολίες και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Δεν μας νοιάζει ποια  ομάδα είναι απέναντι μας. Είμαστε αποφασισμένοι να πετυχουμε τον στόχο μας».

Όσο για τους φιλάθλους της ομάδας  και την βοήθεια τους είπε :

«Είναι απίστευτη η στήριξη που έχουμε εντός και εκτός έδρας. Όπου παίζουμε αισθανόμαστε ότι είμαστε εντός έδρας και αυτό μας βοηθάει. Ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και στην Λευκάδα».

Most Popular

To Top