Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Του χρόνου στην Σούπερ Λίγκ»

Στον «ARENA FM 89,4» μίλησε ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής   του  Ηρακλή, Ντάριο Ζαχόρα, για την ομάδα αλλά και τη περσινή του χρονιά με τον Εργοτέλη.

 

Για τον Ηρακλή: «Δεν γνωρίζω πολλά για τη τελευταία χρονιά του Ηρακλή. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι του χρόνου θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή χρονιά  και να φτάσουμε στην Σούπερ Λίγκ. Είναι μια ιστορική ομάδα από τις πιο μεγάλες ομάδες που βρέθηκε στη Δ εθνική και μετά στη Β’Εθνική. Εγώ δέχτηκα ένα τηλεφώνημα, γνωρίζω τον Γκόγκιτς διότι ήταν μαζί μου στον Εργοτέλη. Το δέχτηκα και είμαι αρκετά χαρούμενος γι αυτό.

Για τον Γκόγκιτς: «Τον προηγούμενο χρόνο τον συνάντησα, ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής είναι σημαντικό ότι είναι επίσης και καλός άνθρωπος. Θέλει να προσπαθήσει να δημιουργήσει μια ομάδα από την αρχή και  να επιστρέψει στη Σουπερ Λιγκ. Το ποδόσφαιρο που παίζετε στη Β’ Εθνική είναι περισσότερο σκληρό και όχι τόσο όμορφο.  Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να ξεπερνάμε τα προβλήματα και να κοιτάμε τη επόμενη μέρα.

Για τον Εργοτέλη: «Ήμουν πρώτος σκόρερ σε Σλοβενία και Κροατία, μετά είχα κάποια παρένθεση λόγω  τραυματισμών, πήγα στον  Εργοτέλη αλλά προερχόμουν από μια αποχή,  προσπάθησα να παίξω ικανοποιητικά και να βοηθήσω την ομάδα. Ήταν  μια καλή αρχή η περσινή, αλλά  διότι δεν είχα ξεκινήσει προετοιμασία μετά από αυτό κουράστηκα και κάπου  έχασα τη φόρμα μου. Είχα και μια πίεση αλλά στο τέλος τα κατάφερα, βρήκα τον εαυτό μου. Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου δεν έπαιξα, είχα πάρει μια κάρτα ήμουν άσχημα συναισθηματικά που δεν μπορούσα να βοηθήσω στην ομάδα. Περίμενα να τελειώσει το άλλο παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο και μόνο αν άλλαζε κάτι ο Ηρακλής θα ήμασταν εμείς εκτός τροχιάς».

Most Popular

To Top