Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Απάντησε ο Καράογλου, αλλά δεν έπεισε . Το Video τον διαψεύδει

Με ανακοίνωση απάντησε ο Θόδωρος Καράογλου αναφορικά με τα όσα ειπωθηκαν από την μεριά του ΓΣ για την τοποθέτηση του στα εγκαίνια του Μακεδονία Παλάς.

 

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλή, σχετικά με όσα φέρεται να ανέφερε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, για τον Ηρακλή, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την τελετή εγκαινίων γνωστού ξενοδοχείου της πόλης, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Είναι προφανές πως κάποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα και ανακοινώσεις, προτού ρωτήσουν και μάθουν τι ακριβώς συνέβη. Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν, οφείλουμε να καταστήσουμε σαφές πως κλείνοντας το σύντομο χαιρετισμό του ο Υπουργός ανέφερε ότι πέρα από την ομάδα του ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν και άλλες εξίσου ιστορικές ομάδες όπως είναι για παράδειγμα ο Ηρακλής -o οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου είναι η ομάδα της καρδιάς του-, ο Άρης, αλλά και ο Απόλλων Καλαμαριάς, που αξίζουν την αγάπη και το σεβασμό όλων των Θεσσαλονικέων.

Η διαστρέβλωση των λεγομένων του Υπουργού, που εκ του πονηρού κάποιοι διοχετεύουν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για δικούς τους λόγους, εξυπηρετεί συγκεκριμένες σκοπιμότητες και αποσκοπεί αποκλειστικά στη δημιουργία λαθεμένων εντυπώσεων για το πρόσωπο του κ. Καράογλου.

Κάποιοι φαίνεται πως ξεχνούν πολύ γρήγορα…»

Μόνο που τα γραπτά μένουν και πολύ περισσότερο τα βίντεο που λένε και την αλήθεια. Η δήλωση του Καραογλου έλεγε : «Ως Ηρακλειδέας να πω ότι πέρα από τον ΠΑΟΚ υπάρχουν και εμεις ο Ηρακλής και θέλουμε να μας έχετε και εμας στο μυαλό σας. Κοιτάξτε πόσοι είναι εδώ, και βέβαια και για τον Άρη και τις άλλες ομάδες»

Το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας και τα σχόλια δικά σας.

{youtube}J6ipSLvR0aA{/youtube}

Most Popular

To Top