Ποδόσφαιρο Ηρακλής

To Iraklis1908.gr υποδέχτηκε τον Χουάντερσον

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο βραζιλιάνος Χουάντερσον που θα αγωνιστεί στην νέα σεζόν στον Ηρακλή.

 

Το iraklis1908.gr θα σας μεταφέρει σε λίγο δηλώσεις του αλλά και ένα μήνυμα που έχει μέσω βίντεο ο λατινοαμερικάνος προς τους φιλάθλους του Ηρακλή.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 23.00 και έδειξε ιδιαίτερα ευδιάθετος. Φάνηκε να είναι σε καλή κατάσταση και όπως εξήγησε υπάρχει λόγος. «Μετά την επιστροφή μου στην Βραζιλία ξεκίνησα προπονήσεις με την Γκρέμιο. Μάλιστα συμμετείχα και στην προετοιμασία και δεν έχω πρόβλημα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα του Ηρακλή».

Ο Χουάντερσον έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικότερα στον Ηρακλή. « Μόλις συμφωνήσαμε έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα πολλούς αγώνες του Ηρακλή. Μου έκανε εντύπωση οι φίλαθλοι της ομάδας που δείχνουν ότι έχουν το ίδιο πάθος με τους φιλάθλους της Βραζιλίας. Μου αρέσει να παίζω μπροστά σε τέτοιο κοινό».

Ο λατινοαμερικάνος πορτιέρο παραλίγο να έρθει στην Ελλάδα αλλά για λογαριασμό της Βέροιας και του Πανθρακικού που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

«Υπήρξε πραγματικά ενδιαφέρον αλλά για ορισμένους λόγους δεν προχώρησε. Ίσως και καλύτερα γιατί έχω ένα προαίσθημα ότι η επιλογή μου να αγωνιστώ στον Ηρακλή θα με δικαιώσει».

Most Popular

To Top