Ποδόσφαιρο Ηρακλής

To iraklis1908.gr απαντά στον Παπαθανασάκη

Να που έκανε την επανεμφάνιση του ο Παπαθανασακης. Με μια ανακοίνωση θεωρεί ότι παραγραφονται τα πάντα και ο κόσμος θα φάει το κουτόχορτο για να παρουσιάσει μια μάδα έκτρωμα και κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα θυμίζει Ηρακλή. 

ΕΙΠΕ :Την αναδιάρθρωση του τρέχοντος χρέους μέσω διαπραγματεύσεων με παίκτες, προπονητές και προσωπικό η οποία θα υλοποιηθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο.

ΔΕΝ ΕΙΠΕ: Για να γίνει αυτό χρειάζονται χρηματα που δεν έχει και ούτε αναφέρει πως θα μπορέσει να τοπράξει και ποιες θα ειναι οι πηγές εσόδων του, αφού στην Φουτμπολ Λιγκ δεν υπάρχουν.

ΕΙΠΕ: • Την υλοποίηση του οράματος για ανάπτυξη νέων ταλαντούχων παικτών, ώστε να παιχτεί όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο για τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ.

ΔΕΝ ΕΙΠΕ: Με ποιους παίκτες, αφού με αυτούς που ζητά δεν μπορουν να παίξουν ούτε σε Γ΄Εθνική, ενω έχει διαλύσει τα τμηματα υποδομης.

ΕΙΠΕ: Την προσέλκυση νέων επενδύσεων και χορηγιών με βάση (α) ένα συνεκτικό επιχειρηματικό μοντέλο που περιλαμβάνει μια ισχυρή βάση φιλάθλων και (β) την παρουσία μου ως πρόεδρος και κύριος μέτοχος.

ΔΕΝ ΕΙΠΕ: Αλήθεια πιστευει ότι μπορει να τον εμπιστευτει ο κοσμος και να του δωσε τα χρηματα του. Κάτι τέτοιο μονο γελιο μπορει να σκορπίσει. Οσο για τους επενδυτες τους ειδαμε όλα τα χρονια της παρουσίας του.

ΕΙΠΕ: Η μεγαλύτερή μου λύπη είναι ότι ήρθα με στόχο να κάνω τη διαφορά, ότι μπορούσα να αλλάξω ένα σύστημα — όμως δεν μπόρεσα και δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου. Εμπιστεύτηκα ακατάλληλους ανθρώπους στις περισσότερες θέσεις και για αυτό αναλαμβάνω την ευθύνη. Μπήκα με την καρδιά μου και αυτό ήταν μεγάλο λάθος. Η “ποδοσφαιρική πραγματικότητα” της Ελλάδας δεν αφήνει περιθώριο για κάτι τέτοιο ως στρατηγική διαχείρισης.

ΔΕΝ ΕΙΠΕ : Το το καταλάβαμε

ΕΙΠΕ: Δεν ήμουν αντάξιος των προσδοκιών που πηγάζουν από την ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ.

ΔΕΝ ΕΙΠΕ: Το μονο που λεει την αλήθεια.

ΕΙΠΕ: Δήλωσα επανειλημμένα ότι ήμουν έτοιμος να συζητήσω καθε σοβαρή πρόταση για να παραχωρηθεί η ομάδα. Εμφανίστηκαν διάφοροι, υποτίθεται έτοιμοι να αναλάβουν την ομάδα, αλλά εξαφανιζόταν όταν ερχόταν η ώρα να αποδείξουν τα λόγια τους στα χαρτιά.

ΔΕΝ ΕΙΠΕ: Ποιοι ειναι αυτοί και για ποιους λόγους δεν προχώρησαν 

ΕΙΠΕ: Γιατί έμαθα από τα λάθη μου, γιατί κατάλαβα την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, γιατί μέσα από όλες τις δυσκολίες δέθηκα ακόμη περισσότερο με την ιδέα του ΗΡΑΚΛΗ και γιατί σας λέω την αλήθεια για τη μάχη που έχασα.

ΔΕΝ ΕΙΠΕ: Η ιδια καραμέλα  εδω και τόσα χρόνια

ΕΙΠΕ : Ενωμένοι στεκόμαστε, χωρισμένοι πέφτουμε — μια φράση αναγνωρισμένη παγκοσμίως και τόσο αληθινή για τον ΗΡΑΚΛΗ. Θα ενωθούμε πέρα από τις επιφανειακές ατζέντες, τους οπορτουνιστές και τα παιχνίδια εξουσίας, και η ομάδα θα φτάσει εκεί όπου η ιστορία της επιτάσσει.

ΔΕΝ ΕΙΠΕ : Σωστά ο κόσμος που απομάκρυνε, ο κόσμος που απογοήτευσε , ο κόσμος που βρέθηκε απέναντι του, τώρα θα ενωθεί μαζί του

Υ.Γ

Αλήθεια γνωρίζει την λέξη οπορτουνισμό ο Σπύρος Παπαθανασάκης;

Υ.Γ1   

Ο συντακτης της ανακοίνωσης έχει τόσο σχέση με τον Ηρακλη και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί , όσο ο Παπαθανασάκης με το ποδόσφαιρο

Most Popular

To Top