Ποδόσφαιρο Ηρακλής

To email – απάντηση του Καγιούλη- Ποια ήταν η στάση των βετεράνων και του Αντωνέλη

antonelisΗ Ομάδα Πρωτοβουλίας Φίλων ΗΡΑΚΛΗ μετά την αποστολή του email με το οποίο ζητούσε τη διενέργεια οικονομικού ελέγχου, προκειμένου να ενημερωθούν οι υποψήφιοι αγοραστές-επενδυτές,

«Προς: ΤΗΝ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, όπως εκπροσωπείται νόμιμα  

 

Προκειμένου να ενημερωθεί περί του ακριβούς ύψους των χρεών της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ο υποψήφιος αγοραστής-επενδυτής, παρακαλούμε να επιτρέψετε σε ανεξάρτητο ορκωτό λογιστή την εξέταση των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας.

Αναμένουμε απάντησή σας εντός 24 ωρών. 

  

Η ομάδα πρωτοβουλίας φίλων ΗΡΑΚΛΗ

Χρήστος Αντωνέλης

Φάνης Τουτζιάρης

Λάκης Παπαιωάννου

Τάσος Κατσαμπής«

 

έλαβε την απάντηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ την οποία υπογράφει ο κος Νίκος Καγιούλης και της οποίας το περιεχόμενο έχει ως εξής:

 

 

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Προς: Ομάδα πρωτοβουλίας φίλων ΗΡΑΚΛΗ αποτελούμενη από τους Χρήστο Αντωνέλη, Φάνη Τουτζιάρη, Λάκη Παπαιωάννου και Τάσο Κατσαμπή.

 

Σε απάντηση της από 22-8-2016 επιστολή σας που αφορά στην ενημέρωση περί του ακριβούς ύψους των χρεών της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 για το ενδιαφέρον υποψήφιου αγοραστή-επενδυτή για τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων της εταιρίας από ανεξάρτητο ορκωτό λογιστή, η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 είναι η κάτωθι:

 

Για να προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενέργειες με οποιονδήποτε υποψήφιο αγοραστή-επενδυτή, θα πρέπει πρώτα να έχει προκύψει συμφωνία όσον αφορά στην πώληση της ΠΑΕ. Το ποσό για την πώληση της ομάδας μας, όπως σας έχει ήδη διαμηνυθεί, ανέρχεται στα 4.500.000 €. Σε αυτό το ποσό, περικλείονται και τα χρέη της ΠΑΕ αλλά και χρέη προς τρίτους κ.τ.λ. Εφόσον λοιπόν κατατεθεί γραπτή πρόταση από την μεριά του υποψήφιου αγοραστή-επενδυτή στην οποία θα συμφωνεί στο ανωτέρω ποσό των 4.500.000 €, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να οριστεί ανεξάρτητος ορκωτός λογιστής, ο οποίος θα κάνει τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ δεσμεύεται ότι σε ενδεχόμενο έλεγχο που θα γίνει κατόπιν συμφωνίας για το ποσό της πώλησης της ομάδας μας, αν τα χρέη που θα ελεγχθούν προκύψουν ότι ξεπερνούν τα 4.500.000 €, τότε ο υποψήφιος αγοραστής-επενδυτής θα έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την αρχική συμφωνία χωρίς περαιτέρω αξιώσεις και χωρίς αυτή να έχει οποιαδήποτε ισχύ.

Εφόσον όμως υπογραφεί η συμφωνία για την πώληση της ΠΑΕ, και σε ενδεχόμενο έλεγχο από ορκωτό λογιστή προκύψει ότι τα χρέη είναι λιγότερα από 4.500.000 €, και για οποιονδήποτε λόγο υπαναχωρήσει ο υποψήφιος αγοραστής-επενδυτής, τότε θα είναι αναγκασμένος να πληρώσει ρήτρα μη τήρησης συμφωνίας που θα ανέρχεται στο ποσό των 500.000 €.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, δεν μπορούν να δίνονται στον καθένα που παρουσιάζεται ως υποψήφιος αγοραστής-επενδυτής, πρωτού να επέλθει πρώτα οποιαδήποτε συμφωνία. Ο λόγος που η ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ζητεί να υπογραφεί πρώτα συμφωνία, είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων της εταιρίας μας, καθώς όπως μπορείτε να αντιληφθείτε η άνευ όρων παράδοση των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ, μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει, ειδικά σε αυτή την εποχή που η καχυποψία και η υπερβολή είναι διάχυτη σε όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Για τους ανωτέρω λόγους, ζητούμε την απάντηση σας εντός 24 ωρών για την συμφωνία υπογραφής ή όχι συμφωνητικού, με γραπτή κατάθεση πρότασης 4.500.000€ από τον υποψήφιο επενδυτή και έπειτα την συμφωνία για τον έλεγχο ανεξάρτητου ορκωτού λογιστή για τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ.

Θα σας παρακαλούσαμε όπως λήξει άμεσα το ζήτημα με μια απάντηση εντός 24 ωρών και όχι σε έναν χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων που δεν έχει κανένα νόημα και χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος.

Με τιμή

Νικόλαος Καγιούλης «

 

 

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας Φίλων ΗΡΑΚΛΗ έχουσα γνώση της κρισιμότητας της κατάστασης, και βάζοντας πάνω από όλους και όλα το συμφέρον του ΗΡΑΚΛΗ, για τελευταία φορά θα παρακαλέσει δημόσια τον κο Καγιούλη και τον κο Παπαθανασάκη, να αναθεωρήσουν την απάντησή τους και σύμφωνα με το Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο να συναινέσουν για το καλό της ομάδος και της ιστορίας του ΗΡΑΚΛΗ μας, ώστε να δοθεί άμεσα λύση επιτρέποντας τον οικονομικό έλεγχο. 

ΥΓ  Αν έχουν κάποια καλύτερη λύση να ενημερώσουν τον κόσμο.

 

Most Popular

To Top