Μπάσκετ Ηρακλής

Τσαγκρώνης : «Τηλεοπτικό το μπαράζ , χωρίς εισιτήρια στις ομάδες»

Τηλεοπτικός θα είναι ο αγώνας μπαράζ Ηρακλή- ΑΕΚ όπως ανέφερε ο γ.γ. της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης. Επίσης τόνισε ότι δεν θα δωθούν εισιτήρια , αλλά δεν είναι ακόμα οριστική η διεξαγωγή του αγώνα στα Τρίκαλα

 

Συγκεκριμένα με δηλώσεις του στον ARENA 89.4 είπε

Αρχικά, τόνισε: «Ο αγώνας έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 3.30 το μεσημέρι τη Δευτέρα στα Τρίκαλα. Έχουμε συμφωνήσει και με το κρατικό κανάλι που θα δείξει το παιχνίδι. Βεβαίως, υπάρχει και μια συζήτηση με την Αστυνομία, αν μπορεί να καλύψει τη διεξαγωγή του αγώνα. Είμαστε σε συνομιλίες, θα ξέρουμε εντός ολίγου».

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα διεξαχθεί το παιχνίδι: «Δε θα δοθούν ούτε προσκλήσεις, ούτε εισιτήρια, ούτε τίποτα. Θα γίνει με ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας, με κόσμο από την περιοχή γενικώς. Και επειδή υπάρχει έντονο στοιχείο της ΑΕΚ στα Τρίκαλα, τι να κάνουμε; Με αυτή τη λογική, δεν πρέπει να γίνει στην Ελλάδα, αφού οπαδοί των δύο ομάδων υπάρχουν παντού».

Για την πρόταση του Ηρακλή να γίνει στην Αθήνα ο τελικός: «Εμένα δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για αίτημα διεξαγωγής του αγώνα στην Αθήνα, που θα είναι και ακόμα πιο επικίνδυνο».

Και κατέληξε: «Ως το βράδυ θα ξέρουμε οριστικά για το που θα γίνει το παιχνίδι».

Most Popular

To Top