Ποδόσφαιρο Ηρακλής

This is …Περόνε

perone2

Συμμετοχή σε όλα τα γκολ του φετινού Ηρακλή έχει ο Εμάνουελ Περόνε, ο οποίος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και ότι θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς των «κυανόλευκων» στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο φετινός Περόνε είναι διαφορετικός από αυτόν που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Παίζει πρώτα για την ομάδα, κάνει όλη τη «βρόμικη» δουλειά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθεί να είναι ηγέτης για τον Ηρακλή.

Στην Λάρισα ο Περόνε είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ του Ημίθεου, καθώς με την κίνηση που έκανε στο πρώτο γκολ απελευθέρωσε τον Λάμπρου και στο δεύτερο έκλεψε την μπάλα από τον Ντεγκρά, πριν ο Λεοζίνιο σκοράρει.

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό «εκτέλεσε» τον Καπίνο και έδειξε ότι έχει ακόμα το σκοράρισμα. Κοινός παρανομαστής στις δυο επίσημες φετινές του αναμετρήσεις είναι ότι δείχνει ώριμος και προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα, όχι μόνο στο σκοράρισμα, αλλά γενικότερα στην επιθετική και αμυντική της λειτουργία.

Ο Αργεντινός κάνει κατάθεση ψυχής στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις της ομάδας και προσπαθεί να βγάλει μια ισχυρή προσωπικότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο συμπαρασύροντας και τους συμπαίκτες του.

Από τη στιγμή που θα αποκτήσει ρυθμό, θα συνεισφέρει ακόμα περισσότερο, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους φετινούς της στόχους.

Most Popular

To Top