Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Θεοδοσιάδης: «Αν εκμεταλλευτεί την έδρα του, θα ανεβεί απευθείας ο Ηρακλής»

Ο πρώην βοηθός προπονητή του Ηρακλή, Νίκος Θεοδοσιάδης, φιλοξενήθηκε στον “ARENA 89,4 FM” και αναφέρθηκε στο σημερινό   αγώνα με την Λάρισα

υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως οι «κυανόλευκοι» μπορούν να πάρουν απευθείας την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ, εάν εκμεταλλευτούν το Καυταντζόγλειο.

Πιο συγκεκριμένα, είπε τα εξής:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Eίναι ένα κομβικό παιχνίδι. Αν θέλει ο Ηρακλής να μπει στο γκρουπ για την απευθείας άνοδο οφείλει να κερδίσει. Το ίδιο ισχύει και για τη Λάρισα, βεβαίως. Είναι ένα παιχνίδι Σούπερ Λίγκας, ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Λάρισας σήμερα: «Πιστεύω θα παίξει παιχνίδι αντεπιθέσεων, θα προσπαθήσει να παίξει στην κόντρα και αν μπορέσει σε κάποια από αυτές να βάλει γκολ. Νομίζω πως ο Ηρακλής μπορεί να πάρει το παιχνίδι, μαζί με το λαό του και αν πάρει τα παιχνίδια που έχει μέσα στην έδρα του, εγώ θεωρώ πως θα είναι μέσα στην τριάδα. Κι αυτό διότι έχει εύκολα παιχνίδια εκτός, που είναι δυνατός και θα πρέπει να εκμεταλλευτεί και το σημερινό ρεπό του Ολυμπιακό Βόλου».

Για το αν υπάρχουν κάποιες ομάδες προβάδισμα –πλην του Απόλλων Σμύρνης- για την απευθείας άνοδο στην Σούπερ Λίγκα: «Πιστεύω πως ο Παναιτωλικός θα έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι των άλλων ομάδων, επειδή έχει τα περισσότερα παιχνίδια μέσα στην έδρα του, ασχέτως αν είναι ντέρμπι και έχει να κάνει και ρεπό.

Επίσης, όπως σας είπα και πιο πριν, ο Ηρακλής θεωρώ πως αν εκμεταλλευτεί την έδρα του, θα μπορέσει να πάρει την απευθείας άνοδο».

Για την εντός έδρας δυστοκία του Ηρακλή να κερδίσει και την εξήγηση που δίνει: «Δεν νομίζω πως το πρόβλημα εντός έδρας είναι το γήπεδο ή η πίεση του κόσμου. Υπήρχαν, βέβαια και ατυχίες σε κάποια παιχνίδια, όπως με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Απόλλων Σμύρνης, που θα μπορούσε να πάρει τις νίκες».

Για τον ίδιο και το αν ισχύουν οι πληροφορίες που αναφέρουν πως έχει συμφωνήσει με τον Αιγινιακό: «Έχουμε κάποιες συζητήσεις, θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Έχει προβιβαστεί ήδη ο Αιγινιακός στη Football League, εκεί θα παίζει το χρόνου».

Most Popular

To Top