Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Θέλω να έχουμε την πρωτοβουλία» vid

Tην δική του εξήγηση για την νίκη του Ηρακλή έδωσε ο Σίνιτσα Γκόγκιτς:

 «Καταφέραμε να νικήσουμε σε ακόμη ένα φιλικό. Ήθελα να δώσω την ευκαιρία στον Ονουάτσι και τον Μπάμπα να παίξουν από την αρχή για να δω κάποια πράγματα. Ενσωματώθηκαν στην ομάδα πρόσφατα και δεν έχουν την κατάλληλη χημεία. Ήθελα να τους δώσω μερικά τρεξίματα ιδιαίτερα τον Ονουάτσι»

Για το πρώτο ημίχρονο:

«Δεν είχαμε ρυθμό, δεν πιέζαμε ψηλά και ήμασταν πολύ αργοί. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Θέλω η ομάδα μου να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να μπορεί να ελέγχει τον αγώνα. Οι παίκτες πρέπει να μάθουν να παίζουν όπως θέλω εγώ»

Για τις μεταγραφές:

«Βρήκαμε έναν παίκτη που δυστυχώς δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα. Προσπαθούμε. Υπάρχουν και οι ελεύθεροι. Όπως και να έχει θέλω ο παίκτης που θα έρθει να κάνει την διαφορά. Ψάχνουμε έναν αριστεροπόδαρο που να έχει την πάσα την ντρίπλα και να είναι γρήγορος, όσο δύσκολο και αν είναι να τον βρούμε. Θέλω η ομάδα να έχει ποιότητα»

{youtube}7An2V5BGoOk{/youtube}

 

Στην συνέχεια είπε:

«Σημασία για μένα έχει αυτοί που πρέπει να σκοράρουν να σκοράρουν. Αν οι μέσοι και οι ακραίοι μπορούν επίσης να βάζουν γκολ τότε ακόμη καλύτερα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν δεν μπορώ να νικήσω τουλάχιστον να μην χάσω. Δεχθήκαμε ένα γκολ σήμερα από το πουθενά. Θέλω οι παίκτες να μάθουν να παίζουν σωστά»

Most Popular

To Top