Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Αραμπατζής : «Θέλουμε τον Ηρακλή»

Για το ενδιαφέρον του να αναλάβει τον Ηρακλή αλλά και  την πρόταση που έχουν καταθέσει στον πρόεδρο Θ.Παπαδόπουλο μίλησε στον «ARENA FM 89,4» ο Στέλιος Αραμπατζής:

 Αρχικά είπε: «Πρόσφερα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σαν ποδοσφαιριστής και σαν παράγοντας. Στη συνέχεια ασχολήθηκα με τη τοπική αυτοδιοίκηση. Όλοι προερχόμαστε από την οικογένεια του Ηρακλή, είμαστε Ηρακληδείς. Βλέποντας τα τελευταία χρόνια το κατάντημα του Ηρακλή, θέλουμε να αναλάβουμε. Είμαστε πέντε μέχρι στιγμής και πιστεύω ότι θα βγουν κι άλλοι φίλοι που θα τους δώσει ένα όραμα για να επιστρέψει ο Ηρακλής στη Σούπερ Λίγκα».

Για τη συνάντηση με τον Θ.Παπαδόπουλο: «Κάναμε 3 μήνες νωρίτερα συζητήσεις πριν τα πλέι οφ για να βοηθήσουμε. Μας είπε ότι θα πουλήσει την ομάδα με ένα εξωφρενικό  ποσό για τα σημερινά δεδομένα. Επειδή είμαστε Ηρακλής, σιωπήσαμε αφήσαμε την ομάδα να πορευθεί, αλλά ορμώμενοι από  τις δηλώσεις του κ.Παπαδόπουλου ότι εγώ δεν είμαι γαντζωμένος στη καρέκλα αποφασίσαμε να ξαναμπούμε αναλαμβάνοντας όλα τα χρέη , μας είπε ότι ταβάνι είναι 400.000τα χρέη. Είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε ανακοινώσεις θα πέσει χαμόγελο αν κάνουμε ανακοινώσεις. Στις συναντήσεις ήταν και ο δικηγόρος και οι αφοί Παπαδόπουλοι και το ραντεβού έγινε στη Κατερίνη έγιναν 3 κι ένα ακόμα χωρίς τη δική μου παρουσία».

Για τα σημερινά δεδομένα: «Έγινε και σήμερα μια συνάντηση το πρωί , ζήτησα να γίνει συνάντηση σήμερα το απόγευμα και μας ζητήθηκε με φαξ να στείλουμε τα ονόματα μας. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο γίνονται αυτά.  Ζητήσαμε να αναλάβουμε το μάνατζμεντ και να παραμείνει μεγαλομέτοχος, να πληρώσουμε εμείς και κατά τη γνώμη μου θα ήταν και το πιο καλό. Ο άνθρωπος έδωσε το ΑΦΜ του έκανε προσπάθεια, δεν θέλουμε να φύγει από το Ηρακλή σαν ξένος να κάνουμε τον σχεδιασμό και να πληρώσουμε τα συμβόλαια θέλουμε να μπούμε να δώσουμε χαμόγελα. Εκτός από εμάς του πέντε υπάρχουν κι άλλοι Ηρακληδείς που θα βοηθήσουν με το να δώσουν κάποια ποσά διόλου ευκαταφρόνητα. Θέλουμε να οργανώσουμε τον Ηρακλή για να επιστρέψει εκεί που πρέπει. Αν δεν μας δεχτεί σήμερα, εγώ με τους συνεργάτες μου αύριο θα δώσουμε το παρών στη Μίκρα το πρωί είτε μας δεχτεί είτε όχι».

Most Popular

To Top