Χωρίς κατηγορία

«Θα βγούμε νικητές»

Φτάσαμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου για φέτος και μια ανάσα πριν από τον στόχο μας.

Το επίσημο πρωτάθλημα τελείωσε την Κυριακή και μας βρήκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, θέση που οδηγεί στο μπαράζ ανόδου. Αντίπαλος η ΑΕΚ και το παιχνίδι θα γίνει σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις στην Λάρισα.
    Η ΑΕΚ όπως και εμείς τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο του Νότου. Το παιχνίδι θα είναι μέχρι σήμερα το πιο ιστορικό παιχνίδι που έχει γίνει στην Βʼ Εθνική. Τα ονόματα των δύο συλλόγων από μόνα τους προκαλούν δέος και τα είχε συνηθίσει ο κόσμος να πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α1. Δύο τεράστιοι σύλλογοι με πολύ μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε αυτό το παιχνίδι και που θα επιδιώξω μαζί με τους συμπαίκτες μου την άνοδο της ομάδας μας στην Α2. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να βγούμε νικητές σε αυτό το πολύ μεγάλο ματς.
    Το παιχνίδι αναμένεται να είναι δύσκολο. Η ΑΕΚ έχει στις τάξεις της αρκετούς έμπειρους και καλούς παίκτες. Παίζει ένα καλό μπάσκετ που στηρίζεται στην άμυνα και αυτό φαίνεται από τους αριθμούς της. Δέχεται περίπου 65 πόντους σε κάθε παιχνίδι και σκοράρει λίγο κάτω από τους 80. Εμείς από την μεριά μας για ακόμα μια φορά είμαστε άτυχοι γιατί λόγω τραυματισμών δεν μπορούμε να προετοιμαστούμε όπως θέλουμε. Τέσσερις παίκτες της ομάδας είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα δώσει το 110% για να φέρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα με τον κόσμο να γίνεται ο έκτος παίκτης μας και να μας δώσει την ενέργεια και την δύναμη για την μεγάλη νίκη.
     Δημήτρης Μασλαρινός  #7

 

Most Popular

To Top