Χωρίς κατηγορία

«Θα τα δώσουμε όλα»

to blog tou andreadiΈχω τη μεγάλη χαρά να σας καλωσορίσω για πρώτη φορά στο προσωπικό μου blog.

Από εδώ πλέον θα τα λέμε και θα μπορούμε να ανταλλάσσουμε απόψεις για το αγαπημένο μας άθλημα. Άλλωστε, για εμάς τους επαγγελματίες αθλητές η επαφή με τον κόσμο είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού μας δίνει επιπλέον δύναμη για να αγωνιζόμαστε.

Μια χρονιά  ξεκινάει  για τον Ηρακλή έχοντας  προίκα από την περσινή σεζόν  το νταμπλ.  Μαζί  θα ξεκινήσουμε από το Iraklis1908.gr  να επικοινωνούμε μέσω του BLOG  μου και ελπίζω  το τέλος της περιόδου να μας βρει όλους χαρούμενους.

Η ομάδα έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία της καλείται να αρχίσει τις υποχρεώσεις της εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ. Για τον Ηρακλή είναι αυτονόητο ότι σε κάθε αναμέτρηση στόχος είναι η νίκη και αυτό θα διεκδικήσουμε  και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά η ομάδα άρχισε να «μοντάρεται» στους αγώνες του Λιγκ Καπ από την στιγμή που οι περισσότεροι παίκτες για τους γνωστούς λόγους ήρθαμε πριν από δυο περίπου εβδομάδες. Θέλουμε να έχουμε ένα κάλο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έστω και  με αυτές τις συνθήκες. Γιατί ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που έχει την δική της ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ. Θα τα δωσουμε όλα για να τα καταφερουμε.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο και να διεκδικήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε  για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους . Καλό ξεκίνημα και θα τα λέμε συχνά μέσα από το Iraklis1908.gr

Most Popular

To Top