Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τσαλίκης : «Θα γίνουν και άλλες μετεγραφές»

Ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, Κώστας Τσαλίκης, μίλησε για τις κινήσεις που γίνονται ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για την επιστροφή της στη Superleague, ενώ διέψευσε πως ο Γιώργος Καραΐσκος αποτέλεσε παρελθόν από το πόστο του γενικού αρχηγού.

 Ακόμα μίλησε για το ενδεχόμενο παραχώρησης του Χουάντερσον με τη μορφή δανεισμού και τόνισε  πως θα γίνει προσπάθεια για τη βελτίωση των ακαδημιών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αν θα γίνουν και άλλες μεταγραφές: «Θα γίνουν και άλλες μεταγραφές. Δεν έχουμε κλείσει ακόμα το θέμα αυτό. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και δεν θα έχει καμία σχέση με την περσινή. Ακόμα και στους ξένους που επιλέγουμε, τους διαλέγουμε επειδή ξέρουν το πρωτάθλημα και αντιλαμβάνονται ποιος είναι ο στόχος».

Για την αναζήτηση τερματοφύλακα: «Έχουμε έρθει σε συζητήσεις με αρκετούς τερματοφύλακες. Ψάχνουμε κάποιον άμεσα. Αν βρεθεί λύση με τον Χουάντερσον ώστε να δοθεί δανεικός θα ψάξουμε και δεύτερο. Έχουμε συζητήσεις αλλά δεν έχουμε βρει κάποιον. Δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι η αποχώρηση του Χουάντερον. Έχει να κάνει με τη θέση ξένου που πιάνει και είναι μεγάλο πρόβλημα. Η θέση του τερματοφύλακα είναι σοβαρό θέμα για κάθε ομάδα. Ψάχνουμε να βρούμε μια λύση».

Για τον Φώτη Κηπουρό και το γεγονός  πως είναι κοντά στον Ηρακλή: «Κλεισμένος δεν είναι κάνεις μέχρι να βάλει την υπογραφή του. Δεν έχουμε ακόμα την υπογραφή του».

Για τα σενάρια αποχώρησης του Γιώργου Καραΐσκου από το πόστο του γενικού αρχηγού: «Θα παραμείνει στο πόστο του ο Καραΐσκος και εγώ θα παραμείνω στη θέση του τεχνικού διευθυντή».

Παράλληλα, απέκλεισε όποιο θέμα με τον Μάκη Ψωμιάδη και τον Ηρακλή: «Δεν ισχύει ότι συνδέεται η επιστροφή μου με τον ερχομό του Ψωμιάδη. Ήταν αρκετά τα χρόνια που συνεργαστήκαμε και είναι λογικό ο κόσμος να το πιστεύει αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είμαι επιλογή του Θόδωρου Παπαδόπουλου».

Για τις ακαδημίες: «Θέλουμε να το ξεκινήσουμε από την αρχή αυτό το κομμάτι. Δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ μέχρι να τελειώσουμε με την πρώτη ομάδα.  ΠΑΕ πρέπει να δώσει βαρύτητα, ειδικά σε μια ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής που φημίζεται για τη δουλεία στις ακαδημίες.Ίσως έχει μείνει λίγο πίσω το θέμα των ακαδημιών αλλά να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι το θέμα δεν θα το αφήσουμε στην τύχη του».

Most Popular

To Top