Βόλει Ηρακλής

Τεράστια νίκη μέσα στο Ρέθυμνο

Ο Ηρακλής επικράτησε με 3-2 σετ του ΟΠΕ Ρεθύμνου εκτός έδρας στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.
Η ομάδα του Παναγιώτη Καλπάκη εξασφάλισε τους δυο πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η αποστολή του Ηρακλή συμπεριλάμβανε μόλις 8 παίκτριες γεγονός που δεν επηρέασε την απόδοση της ομάδας, η οποία με ευκολία κατέκτησε τα δύο πρώτα σετ με αβαντάζ το καλό σερβίς και την καλή υποδοχή.  

Στην συνέχεια στο τρίο σετ, ο προπονητής του ΟΠΕΡ σε μια προσπάθεια να ανακατέψει την τράπουλα έριξε στον αγώνα την Δηλαβέρη στην θέση της Σημαντηράκη και η ομάδα του μείωσε σε 1-2 τα σετ.

Στο τέταρτο σετ οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 20-17 και 24-22 αλλά οι γηπεδούχες έτρεξαν ένα σερί 4-0 και έστειλαν την αναμέτρηση στο tiebreakισοφαρίζοντας τα σετ (2-2) με 26-24.

Στο σετ της μιας ανάσας ο ΟΠΕΡ προηγήθηκε με 6-2, αλλά ο Ηρακλής δεν είχε πεί ακόμα την τελευταία του λέξη. Η ομάδα του Παναγιώτη Καλπάκη αφού προσπέρασε με 7-8 σφράγισε τη νίκη με 15-12. 

Διαιτητές: Βλαχάκης-Αγγελίδης
Τα σετ: 2-3 (22-25, 17-25, 26-24, 26-24, 12-15)

ΡΕΘΥΜΝΟ (Χαχαγιόπουλος): Παρασκάκη, Σαπαρέφσκκα, Χατζοπούλου, Κορτές, Φεντότοβα, Σαλούστρου, Σημαντηράκη (λ), Δηλαηβέρη (λ), Κατερίνη, Δαμητινού
ΗΡΑΚΛΗΣ (Καλπάκης): Κωνσταντινίδου Λ., Κυριακίδου, Κελεσίδου, Στράντζαλη, Λεωνιδάκη, Κωνσταντινίδου Ε., Αρτακιανού (λ), Καραφουλίδου

Most Popular

To Top