Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Τα έχασα όλα»

remos

Με τίτλο “Είμαι από τους ανθρώπους που κατάφεραν να γίνουν πλούσιοι πολύ μικροί και φτώχυναν μεγαλώνοντας”, ο Αντώνης Ρέμος δίνει συνέντευξη στο περιοδικό “Big Fish” της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” και αναφέρεται -όπως είναι φυσικό- στον Ηρακλή.

 Το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής:

Ερώτηση: Δεν έχεις βγάλει χρήματα από τη δουλειά σου;

Ρέμος: Έβγαλα πάρα πολλά χρήματα, αλλά τα έχω χάσει όλα. Πλέον, αναγκάζομαι να δουλεύω μόνο και μόνο για να μη πάω φυλακή. Και τα λέω τόσο ξεκάθαρα και τόσο απλά. Αυτή είναι η αλήθεια και δε ντρέπομαι να την πω.

Ερώτηση: Λόγω Ηρακλή; Θεωρούσα ότι κάτι είχες κρατήσει στην άκρη…

Ρέμος: Ναι, με τον Ηρακλή. Για τι άλλο; Οι γυναίκες δεν μπορείτε να καταλάβετε αυτό που ζούμε οι άντρες. Και πόσο αυτοκαταστροφικοί μπορούμε να γίνουμε. Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι έξυπνος. Όταν ακούς την καρδιά σου και έχει άγχος να μην πέσει κατηγορία η ομάδα, να πληρώσεις τους παίκτες, να κάνεις μεταγραφές, φεύγουν τα χρήματα χωρίς να καταλάβεις.

 Ερώτηση: Κατά καιρούς όσοι έχουν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και έχουν φύγει από την ενεργό δράση λένε ότι οι οπαδοί είναι αχάριστοι. Ισχύει;

Ρέμος: Αν θέλεις να ζήσεις τη μεγαλύτερη γεύση αχαριστίας, μπες στο ποδόσφαιρο. Είναι δραματική η κατάσταση του ποδοσφαίρου. Μακριά!

Most Popular

To Top