Ημίθεος

Tην Κυριακή ψηφίζω ΗΡΑΚΛΗ!

Επειδή πλησιάζει η ώρα της ψήφου, κι επειδή πολλοί μας έχουν ζαλίσει, εμείς εδώ στο iraklis1908.gr – τουλάχιστον εγώ, δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι οι γραβατάκηδες και οι μπλουζάκηδες – θα ρίξω… ΗΡΑΚΛΑΡΑ στην κάλπη.

Δε θα ψηφίσω κανέναν «στη-που» που με την σιωπή του ή με την ύποπτη στάση του συναίνεσαν να «πέσει» σκανδαλωδώς ο ΗΡΑΚΛΗΣ δύο κατηγορίες, ό,τι και να μου έχουν υποσχεθεί, όπως κι αν προσπαθούν να με τρομοκρατήσουν, όσο «επαναστάτες» κι αν κάποιοι το «παίζουν» τώρα και μετά λένε «ναι σε όλα». 

Δε θα ψηφίσω κανένα άβουλο ον που το κόμμα του έχει άλλους περίεργους που έκαναν αγώνα κατά του ΗΡΑΚΛΗ για να εξυπηρετήσουν κομματικά συμφέροντα στις εκεί περιφέρειες (θυμίσου Αρκαδία, τώρα Σύρος, παλιότερα Πειραιάς κλπ.), κι οι «δικοί μας» κοιμόντουσαν όρθιοι.

Δε θα ψηφίσω κανέναν που τώρα με θυμήθηκε και μιλάει για τα «δίκαια του ΗΡΑΚΛΗ» και όταν τον χρειαζόμουν έλεγε «ναι, θα πάρω τώρα τηλέφωνο τον Βενιζέλο» (καλά, γι’ αυτόν δε χρειάζεται ιδιαίτερη μνεία, τα ξέρετε), ή «αύριο θα κάνω επερώτηση στη βουλή».

Δε θέλουμε να σας ποδηγετήσουμε (sic) τι να ψηφίσετε! Αλίμονο… Δημοκρατία λέμε ότι έχουμε, ο καθένας ας κρίνει. Μιλάμε για τον εαυτό μας, για το πως πρέπει να σκέφτεται ο φίλαθλος της πιο κυνηγημένης ομάδας της χώρας, που συνεχίζουν και την κυνηγούν επειδή απλά έχει λαό με «αρχ@@@» και τους έδειξε αρκετές φορές στο παρελθόν.

Θα ψηφίσω ΗΡΑΚΛΗ, κι αν στο κάτω-κάτω ο καθένας θέλει να ψηφίσει ένα κόμμα, για δικούς του προσωπικούς λόγους, τους οποίους σεβόμαστε απόλυτα, τουλάχιστον ας κοιτάξει εκεί στα ψηφοδέλτια ονόματα που έστω λίγο ίσως βοήθησαν ή είπαν και μια… καλή (αληθινη) κουβέντα για τον ΗΡΑΚΛΗ ή είναι… ΗΡΑΚΛΗΣ.

ΥΓ: Τα παιδιά εδώ του σάιτ έκαναν μια μαγκιά και τους παραδέχομαι, αν και στις ημέρες μας αυτές τις ημέρες, οι μαγκιές κοστίζουν. Δε δέχθηκαν να βάλουν στο σάιτ του καμία πολιτική διαφήμιση, από κανέναν πολιτικό, από όλα τα κόμματα. Πολλοί υποψήφιοι τους ζήτησαν να βάλουν διαφήμιση, και μάλιστα πλερουά, όχι τζαμπέ, με ρουσφέτι κι έτσι. Σε όλους είπαν «σας αγαπάμε, σας εκτιμούμε (λέμε τώρα), αλλά πολιτικές διαφημίσεις δε βάζουμε». Δεν πούλησαν τον ΗΡΑΚΛΗ, δηλαδή, όπως ίσως κάνουν άλλοι, για προσωπικό συμφέρον σε τέτοιο δύσκολη στιγμή για τη χώρα, όπου όλοι ψάχνουν ένα αποκούμπι μέσω των εκλογών.

ΥΓ2: Τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις που τολμούμε να μοιραστούμε μαζί μας. Δε θέλουμε να πούμε – επαναλαμβάνουμε – σε κανέναν τι να κάνει με την ψήφο του, το πιο ιερό στοιχείο της Δημοκρατίας. Κάντε ό,τι θέλετε!

YΓ3 ΝΕΟ: Προσθέτω το αυτονόητο: δε λέμε να μην πάτε να ψηφίσετε! Αλίμονο! Η αποχή ρίχνει νερό στο μύλο τους! Θα πάνε τα γεροντάκια και οι βολεμένοι και θα τους βγάλουν και πάλι. Κανονίστε, μην πιάνεστε κορόιδα…

Καλό βόλι!

Most Popular

To Top